x6 kullanıcıları!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaptan_006

Üye
    Konu Sahibi
x6 kullanıcıları!!!
arkadaşlar ben x6 almayı düşünüyorum herhangi bi sorunu flan var mı ?? bi sorum daha var mesela 8gb x6 ile 16gb x6 arasında hız farkı flan var mı örneğin galeride gezerken hafızası fazla olan daha hızlı gibi bişey programları daha hızlı açar gibi bişey hafızası geniş ya ondan dolayı :D bi alakası var mı :) :)

pRime.

pRime.

Üye
Dostum x6 alma bak pişman olursun, yavaş ve eski bir telefon. Tekrar söylüyorum C6-01 al onu alacağına...

• Beğen
Tepkiler: kaptan_006
pRime.

pRime.

Üye
Evet, peki siz C6-01 kullandınız mı?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kullanmadıgım tel kalmadı ama x6 dan eski yavaş diye söz etmişiniz o yüzden sordum

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

kaptan_006

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmadıgım tel kalmadı ama x6 dan eski yavaş diye söz etmişiniz o yüzden sordum
nasıl peki biraz bilgi verir misiniz ?

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bu kanıtlar beni yavaş yavaş x6 ya sürüklüyor çünkü bana otofokuslu bi kamera lazım ;)
bakınız;;;;

pRime.

pRime.

Üye
X6'da fena değil ama yeni nesil Nokialar varken S60 5th telefon almayı iki kez düşünürüm.

Herşey ortada...

• Beğen

kaptan_006

Üye
    Konu Sahibi
X6'da fena değil ama yeni nesil Nokialar varken S60 5th telefon almayı iki kez düşünürüm.

Herşey ortada...

kamerası dışında c6-01 mükemmel bir tel ama ben çok fotoğraf çeken biriyim ve bana kaliteli fotoğraflar verecek olan bir tel lazım :oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Şimdi arkadaş hangi teli alayım diye sorsa tamam ama x6 yı sormuş ben epeydir kullanıyorum 16 gb olanı gayet memnun hafıza 12 gb dolu herhangi bir yavaşlamada yok

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
Ozaman N86 8mp al parasının hakkını veriyor.

Şimdi arkadaş hangi teli alayım diye sorsa tamam ama x6 yı sormuş ben epeydir kullanıyorum 16 gb olanı gayet memnun hafıza 12 gb dolu herhangi bir yavaşlamada yok

Arkadaş başka bir konuda c6-01 mi x6 mı demişti ben de ondan c6-01 dedim.
Ben zaten yavaşlar demiyorum ki. C6-01'e göre yavaş.

• Beğen

kaptan_006

Üye
    Konu Sahibi
yok yok fark etmez önerilerinizede açığım... peki dokunmatiği falan nasıl wifi srun çıkarmadı değil mi bi de internet hızı nasıl :D

ewt arkadaş doğru söylüyor ben başka bir konuda c6-01 mi x6 mı demiştim ondan öyle c6-01 flan diyor

pRime.

pRime.

Üye
İlla ki kamerası iyi bi dokunmatik alcam diyorsan x6 al. c6 önermem.

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kamera wifi dokunmatik çok güzel internette idare eder youtube videolarını filan açıyor hatta bir film sitesinden sinema bile izlemiştim :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

Zaten birşey dediğiz yokta ben konu başlığına hitaben cevap verdim :)

kaptan_006

Üye
    Konu Sahibi
x6 nın fiyatları kaç 16gb 8gb flan güvenilir bi yerdeki fiyatı ??? bana 8gb yeter die düşünüyorum 1gb zor dolduruyorumda 8 gb ohooo :D

Kamera wifi dokunmatik çok güzel internette idare eder youtube videolarını filan açıyor hatta bir film sitesinden sinema bile izlemiştim :D
:yuru:yuru normalde şarjı ne kadar gidio ?? :)

internette idare eder derken ?? yavaş mı yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt