x6 için ses yükseltme programı varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican147852369

Üye
    Konu Sahibi
x6 için ses yükseltme programı varmı
x6 nın sesisi daha yükseltecek program arıyorum yardımm çok aradım bulamadım

Aziz™

Aziz™

Üye
evet malesefki 5800'ın 4 katından daha büyük hoparlörü olmasına rağmen o hoparlörlere yakışmayacak ses seviyesi çıkıyor..

kral7

kral7

Üye
dostum sen ses yüksekliğine deil.. çıkan sesin kalitesine baksana... x6 nokıanın en kaliteli ses veren teli =)

• Beğen
Tepkiler: jrcarlo
ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
X6 en kaliteli müzik sesi veren telefondur. yükseklik mi önemli kalite mi ? :)

• Beğen
Tepkiler: jrcarlo
Aziz™

Aziz™

Üye
benim kalitesine lafım yok x6 verdiğim her kuruşun karşılığını veriyor.benim bahsettiğim şey şu deyim yerindeyse 2 tane öküz gibi hoparlör var ve bu büyük hoparlörlerden çıkan kalite iyi yükseklik fiyasko.o kaliteli ses için o kadar büyük hoparlör gereklimi orası tartışmalı madem en kaliteli ses özelliği yaptın madem çok büyük hoparlör koydun madem xpress müzik serisine kafa tutan telefon diyorsun o hoparlörlerden çıkması gereken sesi çıkarda tam olsun benim demek istediğim buydu:)

-efşan

-efşan

Üye
arkadaşım nokiaya ses yükseltme için herhangi bir kod falan yok ama power mp3 sesi olduğundan fazla verio bnm tel c6 en az iki katı fazla ses verio

sekil_27

sekil_27

Üye
X6 en kaliteli müzik sesi veren telefondur. yükseklik mi önemli kalite mi ? :)

kardeş siz baska modelleri kullanmadınız sanırım.n 73 gibi.Abartısız 2ye katlar .2tane n73 var elimde.kullandıgımda x6.bu yazılımla alakalı.Bir tùrlü bunu yükseltecek bir mod yada yazılım cıkarmadılar.x6 yı satıp n73 u kullanmıya baslıyacam.sony erıcsonlarda w900 serılerıne ses yukseltme programı var nokıada hala bırsey yok.

yeni çeri

yeni çeri

Üye
aynı dert bende de var sesi az çıkıyor keşke biraz daha yüksek çıksa

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
PowerMP3 Ultra yükleyip Preamp degerini 6 yapin ve ses daha yüksek çıksın.
Bide şöyle bi olay var cfw de kullanılan N8,X7 yada C6 gibi telefonların ses kodekleri var.X6'ya eklendiginde harika kaliteli ve orjinale oranla daha yüksek ses çıkısı veriyo bizzat denedim ve o yazılım içinden ses kodeklerini de çıkarmıstım kullanmak için ama suan elimde ne o yazılım nede kodekler var.

rapidline

Üye
ekolazyerda en üste getir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt