x6 için sertifika hatası nasıl giderilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gkhnNNN

Üye
    Konu Sahibi
x6 için sertifika hatası nasıl giderilir
merhaba arkadaşlar x6 telefonum var ama bazı uygulma oyun program vs. yükleyince sertifika eski gibi kısaca sertifika hatası veriyor telefonumda whatsapp var onu kapatmak için killme die progrm indirdim sertifika hatası yüzünden yükleyemedim lütfen yardım

CorbyW

CorbyW

Üye
Hacklemekten başka çare yok. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hack en basit yöntem :) çok işine yarar :)

80hidayet80

Üye
Telefonu hack le

Muharremoter

Muharremoter

Üye
Hack cwf :oke:

cyber

cyber

Üye
bilgisayarsız hack çıktı

Rygebin

Rygebin

Üye
programlaa sertifikaya çözüm
Sertifika sorunu çözüldü

Arkadaslar os 9.1 ve 9.2 isletim sistemli telefonlarinda oyun ve program yüklerken karsilastiginiz sertifika sorununu ortadan kaldirmis bulunuyoruz. vatana millete hayirli sun...

1. asama
Telefonunuzun menüsünden araçlara girin
Oradan da uygulama yön icisine...
Sonra seçenekleri seçin
sonra ayarlara girin....

2. asama

ardakaslar bu secenekleri aynen girin....

Yazilim yükleme: TÜMÜ

çevrim içi sertifika kontrol: AÇIK

Standart Web adresi: Bos olacak

3. asama

Telefon ayarlarindan güvenlik ayarlarina girin
Oradan da sertifika yönetimine girin.
Eger varsa ama zannediyorum os 9.1 ve 9.2 lerde orjinal olarak yüklüdür... Su sertifikayi seçin...
Symbian A Verising Iden.... veya serislerinden herhangi biri.. calistirin ve teli kapatip açin.
...Hersey hazir...
Artik pro ve oyunlari rahat rahat yükleyebilirsiniz NOT:DENENMEMİŞTİR.DENEYELER LÜTFEN OLUMLU OLUMSUZ YORUM YAZSINLAR...
Bu da farklı bir forumdan exalans adlı kullanıcıdan alıntıdır.

Eski çözüm yöntemi:
Beyler artık bat dosyasını düzenlemeyle filan uğraşmak yok . Açıklamaları okuyun sonra gömülüüünn.(Eğer yanlış yerde ise veya daha önce verildiyse affola.Kilitleyebilirsiniz.) FAKAT MAALESEF SERTİFİKA DOSYASININ ELİNİZDE BULUNMASI LAZIM.BUNUN İÇİN SİTEYE ÜYE OLMANIZ GEREKİYOR. ŞU AN SİTE ÜYE ALIMINI DURDURDUĞU İÇİN, BU İŞLEMİ ANCAK SİTEYE ÖNCEDEN ÜYE OLAN GÜVENİLİR BİR ARKADAŞA İMEİ NİZİ VEREREK YAPTIRABİLİRSİNİZ.
ANLATIM:
Sertifika dosyanızı aldıktan sonra bunu sis dosyasının içine gömmeniz gerektiğini daha öncede biliyorsunuz.Bunu yapmak kimi kullanıcılara zor gelmektedir.Ancak bazı programlarla oldukça basite indirgenmiştir.Bunu öğrenmeniz sizin faydanıza olacaktır zira bu sertifikalama işlemi yukarıdaki hata mesajını veren tüm uygulamalara yapılmak zorundadır.

Şimdi size bu sertifikalama işlemini nasıl yapacağınızı resimli şekilde anlatmaya çalışacağım.

SİS Dosyalarının Seritifikalanması
Öncelikle gerekli olan programları aşağıdaki linkten indirmelisiniz.
Gerekli Programları İndirmek İçin

Programları indirdikten sonra her ikisini de(önce DevCertRequest_30.10.2006_v2.0.exe arkasından SignSIS_Tool_v1.1.exe )bi isayarınıza kurun.Şimdi elimizde olması gerekenleri sıralayalım;

1-"cer" uzantılı imei numaramıza özel sertifika dosyamız
2-DevCertRequest programı (Başlat\Tüm Programlar\Symbian OS Tools\Developer Certificate Request)
3-Seritika dosyamızı sis dosyasının içine gömecek olan SignSIS-GUI Programı (Başlat\Tüm Programlar\SignSIS-GUI\SignSIS-GUI veya masaüstündeki SignSIS-GUI kısayolu)
4-unsigned yani sertifikalanmamış bir uygulamanın sis dosyası

işleme başlıyoruz

Öncelikle SignSIS-GUI Programını çalıştırıyoruz.Programın ana penceresi geldiğinde resimdeki kısımlarda göster n işlemleri yapın.

imei numaranızı yazıp sertifika ve sis dosyanızı seçtikten sonra pencerenin alt kısmındaki SignSIS! butonuna basıyoruz ve kısa bir süre sonra ekranda Successfully Signed yazılı pencere belirecektir.Bu pencereyle birlikte işlem başarı ile gerçekleştirilmiş bulunuyor.yeni sertifikalanmış sis dosyanız diğer sis dosyasının yanında belirecektir.artık yeni oluşan sis dosyasını telefonunuza yükleyebilirsiniz.herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.bu işlemi sertifika hatası veren her uygulama için ayrı ayrı yapılmalıdır.

Alıntıdır............................................................. Bu işini görürür inşallah

anılbaran

anılbaran

Üye
araştırmadan konu açmayalım. O sorunu çözmek 3dk sürüyor. S60v5 yazılım destege gir. Orda hemen üst konu var .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt