X6 Hacksiz, Yazılımsız RAM Arttırma?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzzBozz97

Üye
    Konu Sahibi
X6 Hacksiz, Yazılımsız RAM Arttırma?
Arkadaşlar merhaba telefonum X6 16GB ve RAM'ini artırmak istiyorum. Ama daha 15 yaşındayım, hack'ti yazılımdı falan hiç anlamam :D Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum :D

sekil_27

sekil_27

Üye
kardes daha yeni başlamıssın.dediklerin olmaz.öyle bir yol yok.Ama yapılan modifiyelerde senin için her şey düşünülmüş.Rem artırımı[gereksiz diller(15 mb)programlar(ofis,adobe[tekrar c ye yüklenebilir Rem den harcamaz) v.b birçok gerekli şey.yapman gereken kötüköylü arkadasın v31 modifiyesini pc ye indirmen.Gerisi basıt ve Resimli olarakta anlatıyor.Googleden arat bulursun.

giray38

giray38

Üye
Arkadaşlar merhaba telefonum X6 16GB ve RAM'ini artırmak istiyorum. Ama daha 15 yaşındayım, hack'ti yazılımdı falan hiç anlamam :D Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum :D
Ortagam bende 15 yaşındayım hatta yarın 16 :aha: Başta bende ufaktan tırsıyodum Hack olaylarından hatta ilk denememde telefon kapandı açılmadı :ehe Hacklemeden once spb VoyagerHs hepsini denedim ama c6 ekranı başka bi güzel ve telefon gerçekten daha akıcı çalışıyor o yuzden iyice oku neler yapacagını ve hackle gitsin bişey olmaz :oke:

• Beğen
Tepkiler: NeO_Revolution

NeO_Revolution

Üye
Ortagam bende 15 yaşındayım hatta yarın 16 :aha: Başta bende ufaktan tırsıyodum Hack olaylarından hatta ilk denememde telefon kapandı açılmadı :ehe Hacklemeden once spb VoyagerHs hepsini denedim ama c6 ekranı başka bi güzel ve telefon gerçekten daha akıcı çalışıyor o yuzden iyice oku neler yapacagını ve hackle gitsin bişey olmaz :oke:

peki telefon nasıl Hackleniyor ?????????:hmmm

giray38

giray38

Üye
S^3 CFW - Modifiye FW Bölümü
Buyur panpa bu da senin için ama C7 nin var mı bilmiyorum N8 için görmüştüm de C7 hatırlamıyorum Sen gez dolas burda :ehe

NeO_Revolution

Üye
sertifika hatası veriyor kardeşim bu nasıl olacak?

giray38

giray38

Üye
sertifika hatası veriyor kardeşim bu nasıl olacak?
Kardeşim hangi dosyadan bahsettiğini bilmiyorum ve S^3 hakkında pek bi bilgim yok S^3 ün yardım bölümünde sor istersen yanlış yönlendirmeyeyim Opda S^3 de oluyor mu bilmiyorum :hmmm

NeO_Revolution

Üye
Kardeşim hangi dosyadan bahsettiğini bilmiyorum ve S^3 hakkında pek bi bilgim yok S^3 ün yardım bölümünde sor istersen yanlış yönlendirmeyeyim Opda S^3 de oluyor mu bilmiyorum :hmmm

bilgilerin için teşekkür ederim :bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt