aswerth
Üye
telefon ayarları kısmından ekran kalibrasyonunu tekrar yapmayı deneyebilirsin. Bazı programlar dik konumda alt kısımları konumlandıramıyorlar...
nokia x6 kapasitif oldugundan kalibrasyon seçeneği bulunmamaktadır![]()
yeni degiştim daha telefon cok büyük bi darbe aldı başka yerden bi sıkıntı olabilirmiTanıdık telefoncu falan varsa göster onaeeee ozaman bozukmu dokunmatikyeni degiştim daha telefon cok büyük bi darbe aldı başka yerden bi sıkıntı olabilirmi
----------Eklendi @ 10:34:27 ---------- Yazıldı @ 10:29:41 ----------
dokunmatşkmi degişcek ozaman daha yeni degiştim dokunmatigi telefon düştü darmadagın oldu 16gb hazıfa kartını bile tanımıyodu hepsini yaptrdım dedegim gibi telefonu tuşlarını kilitliyom sabah bakıyom calışmıyo 7-8 dakika sonra canavar gibi calışıyo sanarsın 7 dakika önce başka telefon vardı elinde
----------Eklendi @ 10:35:18 ---------- Yazıldı @ 10:34:27 ----------
dokunmatşkmi degişcek ozaman daha yeni degiştim dokunmatigi telefon düştü darmadagın oldu 16gb hazıfa kartını bile tanımıyodu hepsini yaptrdım dedegim gibi telefonu tuşlarını kilitliyom sabah bakıyom calışmıyo 7-8 dakika sonra canavar gibi calışıyo sanarsın 7 dakika önce başka telefon vardı elinde
Sorun butonun küçük olması değil, telefonun alt taraflardaki dokunmaları algılamaması...Sanırım yazılımından kaynaklanıyor, C6 yazılımını kullanıyorum uzun süredir, onda böyle bir sorun yok...yaw kardeşim programın ayarlarından font büyüklüğünü yükselt...

X6'da X-plore veya benzeri programlar seçenekler kısmını ince bırakmış ve nedendir bilinmez oraya düzgün tıklanılmıyor...Parmağın geniştir demeyin yatay ekrandayken sorun olmuyorHerkeste böyle mi yoksa sadece bende mi sorun var?