[X6]Ekranın Alt Kısmının Dokunmatiği Düzgün Çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

aswerth

aswerth

Üye
    Konu Sahibi
[X6]Ekranın Alt Kısmının Dokunmatiği Düzgün Çalışmıyor
X6'da X-plore veya benzeri programlar seçenekler kısmını ince bırakmış ve nedendir bilinmez oraya düzgün tıklanılmıyor...Parmağın geniştir demeyin yatay ekrandayken sorun olmuyor :D Herkeste böyle mi yoksa sadece bende mi sorun var?

aliens

aliens

Üye
telefon ayarları kısmından ekran kalibrasyonunu tekrar yapmayı deneyebilirsin. Bazı programlar dik konumda alt kısımları konumlandıramıyorlar...

Anußis

Anußis

Üye
nokia x6 kapasitif oldugundan kalibrasyon seçeneği bulunmamaktadır :) valla x-plorede en alta dogru bas o zaman oluyor :) eğer olmuyorsa bunun bi çözümü oldugunu sanmıyorum

aswerth

aswerth

Üye
    Konu Sahibi

JayJayyy

Üye
tırnak kullan.

Anußis

Anußis

Üye
kardeşim yorum yapmak için yapmayın . kapasitifler el duyarlıdır ince şeylerle temas olmaz. sadece parmagın iç tarafını tanır. tırnakla istediğiniz kadar ugrasın ama küçük parmağınız ile açabilirsiniz belki :)

aswerth

aswerth

Üye
    Konu Sahibi
hayır,sorun parmak büyüklüğünde değil sanırım,çünkü yan ekran modundayken tanıyor aynı büyüklükteki butonu :(

sakaryam54500

Üye
beyler benim telefonun dokunmatigini yeni degiştim x6 gece tuşlarını kitliyorum sabah kalkdıgımda calışmıyor 7-8 dakika telefonla oynuyom kendine geliyor sizce dokunmatikdemi sorun var :hmmm

'Patron

'Patron

Üye
Kapasitif ekranda basamıyorsan biz napalım :ehe Biz rezistifte tırnaklarımzla kazıyarak yapıyoruz :ehe

sakaryam54500

Üye
eeee ozaman bozukmu dokunmatik:vur yeni degiştim daha telefon cok büyük bi darbe aldı başka yerden bi sıkıntı olabilirmi

----------Eklendi @ 10:34:27 ---------- Yazıldı @ 10:29:41 ----------

dokunmatşkmi degişcek ozaman daha yeni degiştim dokunmatigi telefon düştü darmadagın oldu 16gb hazıfa kartını bile tanımıyodu hepsini yaptrdım dedegim gibi telefonu tuşlarını kilitliyom sabah bakıyom calışmıyo 7-8 dakika sonra canavar gibi calışıyo sanarsın 7 dakika önce başka telefon vardı elinde

----------Eklendi @ 10:35:18 ---------- Yazıldı @ 10:34:27 ----------

dokunmatşkmi degişcek ozaman daha yeni degiştim dokunmatigi telefon düştü darmadagın oldu 16gb hazıfa kartını bile tanımıyodu hepsini yaptrdım dedegim gibi telefonu tuşlarını kilitliyom sabah bakıyom calışmıyo 7-8 dakika sonra canavar gibi calışıyo sanarsın 7 dakika önce başka telefon vardı elinde

By_Casparov

By_Casparov

Üye
yaw kardeşim programın ayarlarından font büyüklüğünü yükselt...

'Patron

'Patron

Üye
eeee ozaman bozukmu dokunmatik:vur yeni degiştim daha telefon cok büyük bi darbe aldı başka yerden bi sıkıntı olabilirmi

----------Eklendi @ 10:34:27 ---------- Yazıldı @ 10:29:41 ----------

----------Eklendi @ 10:35:18 ---------- Yazıldı @ 10:34:27 ----------

Tanıdık telefoncu falan varsa göster ona

aswerth

aswerth

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardeşim programın ayarlarından font büyüklüğünü yükselt...
Sorun butonun küçük olması değil, telefonun alt taraflardaki dokunmaları algılamaması...Sanırım yazılımından kaynaklanıyor, C6 yazılımını kullanıyorum uzun süredir, onda böyle bir sorun yok... :)

sakaryam54500

Üye
beyler ben tlf tuşlarını kitlemedim 3 haftadır hiç bi sıkıntı tı yokdu dün bi deneyim dedim yine oldu tuş kilidiyle dokunmatigin ne alakası var yazılımsal büyük ihtimal siz ne düşünüyoznuz

nooyan

nooyan

Üye
benim x6 da da aynı sorun var. önceki frimware de böyle bi sorun yoktu. x plorer, işcep gibi programları yatay kullanamıyorum. alt kısımdaki secenekler çalışmıyor. en cok kullandıgım işcep ise yatay ekran çalısmıyor. insallah yeni frimware ile çözerler bu sorunu

ZaZuM

ZaZuM

Üye
peki kalibrasyonu denedin mi bende 5800 vardı bi ara da sağ alt köşeyi algılamıyor du kalibrasyonla düzelttim

BestHacker

BestHacker

Üye
X6'da X-plore veya benzeri programlar seçenekler kısmını ince bırakmış ve nedendir bilinmez oraya düzgün tıklanılmıyor...Parmağın geniştir demeyin yatay ekrandayken sorun olmuyor :D Herkeste böyle mi yoksa sadece bende mi sorun var?

selam arkadasim muhtemelen x plore eski sürümlerinden birini kullaniyorsun ekranin uyum saglamiyor bunu x plore 1.58 yukleyerek cozebilirsin kolay gelsin

Üst Alt