x6- E72

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
x6- E72
Beyler şimdi ben mesajlaşmayı ve müzik dinlemeyi çok seven bir insanım işim bu işte. Sizce bu telefonlardan hangisini alsam daha çok işime yarar. E72'de fiziksel tuşlar olduğu için daha iyi mesajlaşırım gibi geliyor ve bataryası iyi olduğu için ama x6'ında ses kalitesi güzel. E72'nin ses kalitesi nasıl peki ? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler iyi geceler

pRime.

Üye
Kulaklıktan ses kalitesi çok fark yapmaz yani ikisininki de iyi ama hoparlörden x6 çok daha kaliteli ses verir. Ben E72 derim, gerek hızda gerek kullanışlılıkta daha iyi.

arkadasımda e72 var guzel ama x6 yıda alabılırsın

Konu Sahibi
Teşekkürler beyler. Ben o zaman E72 alıyorum. Anılbaran arkadaşım bu arada imzan çok güzelmiş

e72 daha iyidir x6 dan iki telefonuda kullandım x6 da kasa açıkları war çok ince bi arka kapağı war oynuyo sallanıyo biraz takıp çıkardıktan sonra sırf o yüzden sattım e72 aldım çok sağlam duruyo elinde güven veriyo insana x6 gibi dğl işlemcisi 600 mhz x6 nınki 443 mhz yani işlemci hızı çok farkettriyo ... 640 x 480 piksel yani nHD video oynatıyo e72 o ekranyla ama x6 640 x 360 ta kalıyo daha yüksğni oynatamıyor ram olarak e72 128 bundan eminim ama x6 96 diye biliyorum sadece bu noktada yanılıyor olabilirim ... x6 ya hafıza kartı taklmaz 16 gb kndi hafızası vardır ama e72 32 gb a kadar kart destekler .. karar senn ama e72 her ürlü daha ağır basar ..

Konu Sahibi
İkisinide almadım Wawe 2 aldım

TheCower

Üye
En iyisini yapmışsın aferin

aynn öyle muhteşemdir uçar gider yağ gibi kayar elinden dikkat et düşürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...