X6 16 gb 10.11.2010 kvk/genpa garantili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sdksdk111

Üye
    Konu Sahibi
X6 16 gb 10.11.2010 kvk/genpa garantili
Merhaba arkadaşlar elimde X6 16GB Siyah Cep telefonu var 9,5 Aylık telefon faturası felan var kutusu duruyor kullaklığı felan hepsi var hepsi ile teslim edilicektir iphone 4 16GB hediye aldığım için cihazı satmayı düşünüyorum fiyat teklifi almak istiyorum lütfen herkez aklındaki fiyatı yazarsa sevinirim ellimden çıkartayım cihazı.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Telefonun kozmetik durumu ne birde fiyat olarak ne düşünüyorsun kardeşim tutturdu bana x6 al diye.anlaşırsak ankara içi elden teslim alabilirim

sdksdk111

Üye
    Konu Sahibi
Kozmetik derken kardeş ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
özelden numaranı ver arayım konuşalım kardeşim

_emax_

Üye
elimde 2. El nokia n73 var. Kutulu aksesuarlı. X6 arıyorum. Takas dersen üste fark verebilirim. Senin telefonda kutu içeriği ve garanti mevcut mu? Sahibnden.com ilan no: 57369340

'Patron

'Patron

Üye
hayırlı satışlar

bigboss88

Üye
pm kutunuz dolu olduğundan burdan yazıyorum, son olur fiyatı pm'le bildirirseniz görüşelim cihaz için

sdksdk111

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha arkadaşlar ben sizden fiyat almak istiyorum benim aklımda bir fiyat yok sizin vereceğiniz fiyatlarla alakalı üzgünüm tatildeyim biraz geç cevap veriyorum. Özelden netleştirirsek bir fiyat belirleyipte o zaman veririm şu anda üzgünüm daha fiyat araştırması yapıyorum açıkçası cihazımı temiz kullanmak için özen gösterdim. Bir problem yaşamadım hiç. Siz ne fiyat biçiyorsunuz cihazımıda gördünüz ? 6 Sında geri dönücem ankaraya.

----------Eklendi @ 19:07:04 ---------- Yazıldı @ 19:05:16 ----------

elimde 2. El nokia n73 var. Kutulu aksesuarlı. X6 arıyorum. Takas dersen üste fark verebilirim. Senin telefonda kutu içeriği ve garanti mevcut mu? Sahibnden.com ilan no: 57369340

Teşekkür ederim ama takas düşünmüyorum. Satışımı nakit yapmayı düşünüyorum Faturası var Zaten kutu üstünde bununan kvk garanti kağıdı duruyor ve kesinlikle faturası ve diğer kutu şeyleri duruyor.

bigboss88

Üye
Vallaha arkadaşlar ben sizden fiyat almak istiyorum benim aklımda bir fiyat yok sizin vereceğiniz fiyatlarla alakalı üzgünüm tatildeyim biraz geç cevap veriyorum. Özelden netleştirirsek bir fiyat belirleyipte o zaman veririm şu anda üzgünüm daha fiyat araştırması yapıyorum açıkçası cihazımı temiz kullanmak için özen gösterdim. Bir problem yaşamadım hiç. Siz ne fiyat biçiyorsunuz cihazımıda gördünüz ? 6 Sında geri dönücem ankaraya.

----------Eklendi @ 19:07:04 ---------- Yazıldı @ 19:05:16 ----------

Teşekkür ederim ama takas düşünmüyorum. Satışımı nakit yapmayı düşünüyorum Faturası var Zaten kutu üstünde bununan kvk garanti kağıdı duruyor ve kesinlikle faturası ve diğer kutu şeyleri duruyor.

hocam posta kutun dolu teklif atılmıyor =) sana zahmet bi temizleyiver.

süper nova

süper nova

Üye
halen satılıksa 375 lira bastırabilirm :ehe bende bi tane daha x6 var o da aynı sizinki gibiydi herşeyi tamdı uzun süre garantisi vardı onu da 375 e aldım buna da 375 tl veririm android işletim sistemi ve de işlemci hızlarının kanatlanarak uçtuğu şu günlerde nokia x6 nın piyasası anacak bu kadar eder :oke: satmadıysanız alayım

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Ankaraya geldiğiniz zaman görüşelim telefon için :)

sdksdk111

Üye
    Konu Sahibi
halen satılıksa 375 lira bastırabilirm :ehe bende bi tane daha x6 var o da aynı sizinki gibiydi herşeyi tamdı uzun süre garantisi vardı onu da 375 e aldım buna da 375 tl veririm android işletim sistemi ve de işlemci hızlarının kanatlanarak uçtuğu şu günlerde nokia x6 nın piyasası anacak bu kadar eder :oke: satmadıysanız alayım

Fiyat teklifin için teşekkür ederim şu anda ankara dışındayım tatil yapıyorum 6 sında biticek tatilim eğer uzatmazsa uzarsa 10 yada 15 inde dönüş yapmış olurum en fazla Eylül ayının sonuna kadar teklif almaya devam ediceğim ama teklifini değerlendirmeye aldım. Teklifin için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: süper nova
HakaN-06

HakaN-06

Üye
380 lira son teklifim kabul ediyorsanız pm atın. hayırlı satıslar

sdksdk111

Üye
    Konu Sahibi
... Yeni teklifleri bekliyoruz hala

sdksdk111

Üye
    Konu Sahibi
hamdi bey telefon numaramı gönderdim bi arayın konuşalım

sdksdk111

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz Satılmıştır iyi Günler Konu Kilit Pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...