Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
x3 bilgi yardım vb.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADS.01
Üye
Konu Sahibi
x3 bilgi yardım vb.
Merhaba arkadaşlar bugün 17 itaberiyle bende x3 aldım v.8.40 var üzerinde şimdi bunu güncelliyimi birde içinde harita diye bölüm var bunu nasıl kullanacam müzikleri de içinden çıkan 2 gb lik hafıza kartına atıp telefona taktım problem yaratırmı?
ADS.01
Üye
Konu Sahibi
yardım eden yokmu arkadaşlar ya şu harita işini nasıl yapcaz hani telde gps yok bildiğim kadarıyla da harita niye göstermiyor nokıa maps da bulamadım x3 e göre?
Noks
Üye
Merhaba ben suan v.8.50 kullanıyorum kimi güncelle diyor kimi güncelleme seçim senin. harita programını kullanmak için gps anteni gerek oda telefonumuzda mevcut deil harici olarak alınıyor galiba müzik için 2gb bi sorun olmaz
Anußis
Üye
kardeşim ben 8 gblik nokia 5800ın kartını taktım x3e bir tek kasma yok ancak 8.40da 8,50yi kurmadım kurmamda
ADS.01
Üye
Konu Sahibi
bende aldığımda üzerinde 8.40 vardı biraz beklemekte fayda var o zaman teşekkür ederim.