x3 almayı düşünüyorum.Bilgisi olanlar içeri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan46e

Üye
    Konu Sahibi
x3 almayı düşünüyorum.Bilgisi olanlar içeri.
Başlıktada belirttiğim gibi nokia x3 almayı düşünüyorum.Sizin x3 hakkındaki bilgilerinize ihtiyacım var lütfen bilgisi olanlar benle paylaşsın.
Şimdiden herkese teşekkürler.

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Ben yeni 5800 xm aldım biraz daha para ekleyebilirsen 5800 xm al derim ben çok memnunum

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bende java tabanlıdır java olan bütün uygulama ve oyunları çalistırır çok güzel bir müzik dinleme video izleme telefonu kamerası 3.2 gercekten çok güzel foto çekiyor müzik çaları harika xpress music mödülüne sahip hatta müzik çaların teması bile değişiyor kendi içinde 4-5 adet değşk şekller var herkes ne derse desin en net ve en çok ses bu telefonda var yani iyi telefon şekil bakımında üstüne tanımam kırmızı siyah olanını tavsiye ediyorum

Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
kızağı felan güzel, sesi de gayet iyi üstte ve altta hoparlörü var şekil telefon :) kamerası da iyi.. fiyatına uygun bi telefon ama üstüne biraz para ekleyip sony ericsson c903 veya w705 almanı tavsiye ederim c903 kamera telefonu 5mp.w705 müzik telefonu kamerasıda iyi.. x3ten iyidir bence :)

kaan46e

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey daha isteyeceğim sizden eğer elinizde x3 ile çekilmiş bir resim var ise paylaşabilir misiniz.

jeshogh

jeshogh

Üye
X3 bosver x2 al derim 5 mega kamera müzik sesi çok iyi yada 5800 al....

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
o fyata çok daha güzel tlefonlar var mesela w705 wifi 3g var hem de müzik telefonu x3 ise ne 3g ne wifi ayrıca w705 daha karizma tlefon bir de dış görünüşe göre telefon alınmaz bence

muhammet188

muhammet188

Üye
x6 al derim süpper:hmmm:hmmm

gene_kelly

gene_kelly

Üye
Arkadaşım kullanıyor kızağını gayet başarılı yapmışlar görsel olarakta güzel bir telefon ama özellikli telefonlarda aradığın çoğu özelliği bulamayabilirsin tabi buda sıkılıp telefonu değiştirmene neden olabilir. bence biraz daha üste para koyup 5800 gibi veya s.ericssonun bazı modellerini alabilirsin

kaan46e

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Hepsini dikkate alacağım çok sağolun.

--------------- Ekleme ---------------

x3 ü aldım. :) iyisiylede kötüsüylede :)

Noks

Noks

Üye
hayırlı olsun :)

titangi

Üye
Kardeş bnde x3 alacam sen x3 almışsın şuan telefonundan memnunmusun.. Yardım lütfen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt