Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X2blue Bluetooth hack programı 240*320
Sponsorlu Bağlantılar
clan_x2
Üye
sagol
fatihmenteş
Üye
Allah razi olsun
humandied
Üye
Çözemedim ben bu programı anlatırmısın kardeş
cagdas_bakay
Üye
kardeş hangisini atcaz ya
sakat5
Üye
çok anlamsız açıklama falan da yok neyin nesidir kimin fesidir...
yorumcular teşekkür etmekle birşey olmaz önce bir öğrenin program hangi telefon modellerine uygun hangilerine uygun değil virüs taraması yapılmışmı kuru kuruya program verilmiş açıklama yapılmamış ben böyle program veripte açıklama yapmayan arkadaşlara ben şahsen teşekkür felan etmem
Aynen katılıyorum arkadaşım. Açıklama olmadan olmaz. Hadi telefon desteklemiyorsa kitlenirse nolacak telefonu servisine gönderip 15 gün beklicekmiyiz? lütfen verilen proğram ardından uyumlu modelleri ve proğramın açıklamasını yazınız.
smrk_gs
Üye
yha indiremiyorum ben (
axz83
Üye
Angaranın ekmeğini yeyip, Angaranın suyunu içip , Angaranın havasını teneffüs edip angara takımının başına geçip takımı ticarethaneye çevirenler, her oyuncusunu pazardaki karpuz gibi gören kabzıman zihniyetli mal yöneticiler utansın gardaşşş.
ali1313
Üye
tesekürler ..
frkn06
Üye
nasıl kullanıldığınıda anlatsana
burakyrs1
Üye
Eskilri bi kırıştıriyım dedim samsung s3353 te bu özellik var dostum gende olmayan arkadaşlar için iyi olmuş