X-ray vücut tarayıcı müthiş program 5800

fatihus

Üye
bi telefonun xray tarayacağını düşünen kişinin teknoloji bilgisinden şüphe ederim... geyigine indirilebilecek bi program olduğunu herkes tahmin eder...

Emeğe saygı gösterelim bunlar eğlence programları telefona hiçbir zararları dokunmaz başka programlardan gelen yavaşlatmayı diğer kişilere yüklemeyelim, herkes boş konu diyor başlığı okumadan mı konulara giriyorsunuz. Başlıktan bu uygulamanın eğlence olduğunu anlamıyorsan bu forumda dolaşma zaten

sado_27

Üye
birincisi 5800 desteklemiyor ikincisi herkesin amanını boşa harcıyorsunuz ya daha kullanışlı programlar olsa daha guzel olur kı mse kızmasın belkı bıseyler yapmaya calısıyorsunuz ama en iyisini yapalım yanı demek istedigim zoru başaralım imkansızı bırakın zaman alsın......

işe yrmz

--------------- Ekleme ---------------

fake nin sözlük anlamı sahte demek

dibba58

Üye
ben yükleyemedim ama bunu heralde biliyorum el olan değilmi

yorumları hiç beğinmedim arkadaşın emeğine saygı göstermeliyiz bence çalışmayabilir olur böyle vakalar

aakkyy

Üye
gusel

--------------- Ekleme ---------------

saol

bybilal

Üye
bu nasıl vücut tarar allah alah

kurtay74

Üye
adı başka bendi başka olan bir program için bu kadar yorum yazanlar sitede yayınlanan ve sizlere yararlı olabileceğini düşünülerek emek harcanan programlar için bir yorum yazmayanlar burada 4 sayfa yorum yazmış, helal olsun diyorum ve hepinize +100 rep benden

qf13

Üye
Yükleyemediysem hata verdiyese güzel program ellerine saglık....