x-plore'de mesaj klasörü hangisi ? yardım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
miraclees

miraclees

Üye
    Konu Sahibi
x-plore'de mesaj klasörü hangisi ? yardım!!!!
arkadaşlar x-plore programında mesaj klasörü nerede bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: antbyotic

maxibrk

maxibrk

Üye
4 'e basarsan mesajlardaki dosyaları gösterir.
Telefonun sony ericsson sanırım. Nokia da mesaj klosörü C:\system\mail ve E:\system\mail

miraclees

miraclees

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ilgilendiğin için sağol telefon nokia n95 C:\system ve E:\system mail adlı bir klasörü yok system klasöründen çıkan klasörler apps,data,dmgr,install,temp bunlar çıkıyor ve alt klasörlerdede yok benim asıl amacım bluetooth ile aldığım program vs. telefonda istediğim yere taşımak

maxibrk

maxibrk

Üye
4'e basmayı denedim mi peki x-plore'da. Mesajlardaki dosyaları göstermesi gerekiyor.
Ya da x-plore'da iken. Menü>araçlar>mesajlar. N95'in x-plore'u farklı mi acep!
ha bir de system klasöru yoksa "gizli dosyaları göster" ve "system dosyalarını/klasörlerini göster" seçeneklerini işaretlersen çıkması gerek. O zaman system' ve içindeki mail klasöru görünür. -ki buna hiç gerek yok. 4'e basınca sana o mail klasörunun içindeki dosyaları çıkarıyor zaten.

miraclees

miraclees

Üye
    Konu Sahibi
evt kardeş x-plore açıkken 4'e basınca mesajlar klasörü hemen geliyor yardımın için sağol
ben x-ploreyi karıştırırken mesajların gittiği klasörü buldum C:/private/1000484b klasörünün içine gidiyor gerçi telefondan telefona rakamlar farklılık gösterirmi bilmem ama o klasörün içinde buldum bilginiz olsun
tabi en mantıklısı burak kardeşin söylediği gibi x-plore açıkken 4 basmanız

aa-tolga

aa-tolga

Üye
evet 4 ancak E71 de farklı onuda menuden mesajlar kısmından halledin

By Ali

By Ali

Üye
4 u bas

maxibrk

maxibrk

Üye
İnşallah 4 tuşu vardır
:ehe

• Beğen
Tepkiler: ertin

statius

Üye
İnsan bir menüye bakar

Fatih145361

Üye
Benim tlf. nokia E65 bende mesajlar diye geliyor 4 tuşuna basınca ama mesajların içine giremiyorum neden yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

zavran

Üye
4 de mesajlara girer ama ondan önce 0 a basıp gizli dosyalrı göster dersen daha iyi olur

--------------- Ekleme ---------------

mesajları görmek içinse gelen mesajı herhangi bir klasöre taşnmanız gerkiyor

The Thoth

The Thoth

Üye
4e bastın mı tamam

antbyotic

antbyotic

Üye
kardeş 4'e bastınmı mesaj klasörüne ulaşırsın fakat normal mesajları göremessin bluetooth ile aldığın dosyaları görürsün sadece

aa-tolga

aa-tolga

Üye
evet bunu bluetoothla gelen mp3 vs telefonda istediğimiz klasöre almak için kullanıyoruz.

sorbete

Üye
ustadım bu 4 e basınca sadece mesaj yazısı cıkıyor ıcınde bırsey yok neden dir bu bazı mesajlarımı gizlemek istiyorum ama yol gosterebilirmisin e 52 kullanıyorum

umt_06_66

Üye
tesekkürler

Godfather

Godfather

Üye
6630 da denedim 4 e basınca oluyor evet. Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt