allenpoe Üye indirdiğim diğer dosya yöneticiler opda dan aldığım sertifika olmasına rağmen e63 telefonumda çalışmadı,bi tek bu çalıştı helal olsun.
indirdiğim diğer dosya yöneticiler opda dan aldığım sertifika olmasına rağmen e63 telefonumda çalışmadı,bi tek bu çalıştı helal olsun.
veys2121 Üye teşekürler kardeş yeni versiyonuyla epey kafa yordum ve zaman kaybettim ama seninki tıkır tıkı çalışıyor süper olmuş
teşekürler kardeş yeni versiyonuyla epey kafa yordum ve zaman kaybettim ama seninki tıkır tıkı çalışıyor süper olmuş
tudores Üye teşekkürler yalnız verdiğiniz resimlerden farklı bir menü kuruldu bende neyse yinede saol
ertur Üye Çok teşekkürler bir çok versiyonunu denedim bir tek bu oldu hem de 3sn .bekleme yok süper sağol
tovraa Üye celibar' Alıntı: Xplore'nin 3 sn. beklemesiz signed versiyonudur. eğer program bir süre sonra çalışmazsa bunu kaldırdıktan sonra 3 sn. beklemeli versiyonunu yükleyip kaldırın sonra bunu tekrar kurun çalışacak. Genişletmek için tıkla ... Sag ol
celibar' Alıntı: Xplore'nin 3 sn. beklemesiz signed versiyonudur. eğer program bir süre sonra çalışmazsa bunu kaldırdıktan sonra 3 sn. beklemeli versiyonunu yükleyip kaldırın sonra bunu tekrar kurun çalışacak. Genişletmek için tıkla ... Sag ol
Pckopat* Üye celibar' Alıntı: Xplore'nin 3 sn. beklemesiz signed versiyonudur. eğer program bir süre sonra çalışmazsa bunu kaldırdıktan sonra 3 sn. beklemeli versiyonunu yükleyip kaldırın sonra bunu tekrar kurun çalışacak. Genişletmek için tıkla ... celibar kardeşim bir süre sonra çalışmaması insanı deli ediyo hep çalışanı bulup paylaşabilirsen seviniriz...
celibar' Alıntı: Xplore'nin 3 sn. beklemesiz signed versiyonudur. eğer program bir süre sonra çalışmazsa bunu kaldırdıktan sonra 3 sn. beklemeli versiyonunu yükleyip kaldırın sonra bunu tekrar kurun çalışacak. Genişletmek için tıkla ... celibar kardeşim bir süre sonra çalışmaması insanı deli ediyo hep çalışanı bulup paylaşabilirsen seviniriz...
dekmik Üye celibar' Alıntı: Xplore'nin 3 sn. beklemesiz signed versiyonudur. eğer program bir süre sonra çalışmazsa bunu kaldırdıktan sonra 3 sn. beklemeli versiyonunu yükleyip kaldırın sonra bunu tekrar kurun çalışacak. Genişletmek için tıkla ... eski versiyonu yükleyemiyorum
celibar' Alıntı: Xplore'nin 3 sn. beklemesiz signed versiyonudur. eğer program bir süre sonra çalışmazsa bunu kaldırdıktan sonra 3 sn. beklemeli versiyonunu yükleyip kaldırın sonra bunu tekrar kurun çalışacak. Genişletmek için tıkla ... eski versiyonu yükleyemiyorum