ungood20
Üye
Hac.kli sistem demek , Telefonunuzun ,imei ile sertifikalnamış h.ack programı ile telefonunuzu ha.cklemektir.Yani Telefonunuzu Ha.cklerseniz tüm tema, yugulama , oyun vb dosyalrı rahat bir şekilde yükleyebilrsiniz.hackli sistem,hacksiz sistem ne demek? teli yeni aldım bu dili anlamaya çalışıyorum. thnx
Telefonunuzun ,imei ile sertifikalnamış h.ack programı ile telefonunuzu ha.ckleyeceksiniz.Yani Telefonunuzu Ha.cklerseniz tüm tema, yugulama , oyun vb dosyaları rahat bir şekilde yükleyebilrsiniz.eyvallah kardeş.saolsın...benm tel 5800 son versıon.tema lazım.burdakılerı tel desteklemıyor.yrdmcı olrsanz sevnrm arkdşlar.saygılar sevgiler...
Evet açar ama önce yüklmeniz gerekmektedir.x plorer ile rarlı dosyaları açabılrmyz arkdşlar bilgisi olan var mı? teşekkür ederim..bu alemde yenıyz pek anlamıyorz..
X-plore nin winrarı açma özelligi mevcuttur.Lütfen Yanlış yönlendirmemelerden kaçınalım..hiç denemedim pekk zannetmiyorum bu bölümde winrar olması lazım onu indirip kur..
Hata verince Yüklediginiz diger simgeye tıklayın, saniyler sayar ve açar.Daha sonra kapatın.Dİger kullandıgınız uygulamyı açın aktif olarak kullnılabilecektir.x plore yı yukledım iyi çalışıyordu ama bır ıkı gun sonra hata verdı açılmadı.neden acaba.
Samsungla ilgli bir bilgiye sahip degilimsamsung ominia hd olmuyo hic bir li pro
saol5800 da çalışıyor çok sağol eline sağlık. böyle bir program yok ya harika birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?