> çileke$ < Üye 77m77' Alıntı: güzel program --------------- Ekleme --------------- o bahsettiğin dosya virüslü arkadaşım Genişletmek için tıkla ... admin açıklama yaptı virüs yok diye okumamışsın...
77m77' Alıntı: güzel program --------------- Ekleme --------------- o bahsettiğin dosya virüslü arkadaşım Genişletmek için tıkla ... admin açıklama yaptı virüs yok diye okumamışsın...
> çileke$ < Üye fikretgs' Alıntı: ya bu x plore sony ericksona olmuyomu Genişletmek için tıkla ... bazılarına oluyor symbian destekleyenlere...
fikretgs' Alıntı: ya bu x plore sony ericksona olmuyomu Genişletmek için tıkla ... bazılarına oluyor symbian destekleyenlere...
yunus yavuz Üye ya bi sorun var . x-ploreyi yükledim.tamam sonra .rsc dosyasını buldum ama 8 e basınca hata veriyo bi uyarı çıkıo dont bilmemne falan.3 e basınca hex ayarlarına girio ama değiştirince bi işe yaramıo.hala ingilizce kalıyor....
ya bi sorun var . x-ploreyi yükledim.tamam sonra .rsc dosyasını buldum ama 8 e basınca hata veriyo bi uyarı çıkıo dont bilmemne falan.3 e basınca hex ayarlarına girio ama değiştirince bi işe yaramıo.hala ingilizce kalıyor....