x-plore 1.51 menüden atıyor..yardım lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murti61

Üye
    Konu Sahibi
x-plore 1.51 menüden atıyor..yardım lütfen!!!
programı ilk kurduğumda hiçbir sorun yoktu.ama az önce ne olduysa programa girmek isterken menüye atıyor.çözümü bilen varmı acaba?versiyon x-plore 1.51 türkçe

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
programı ilk kurduğumda hiçbir sorun yoktu.ama az önce ne olduysa programa girmek isterken menüye atıyor.çözümü bilen varmı acaba?versiyon x-plore 1.51 türkçe

kardeşim bende 1.51 türkçe kırekli kullanıyorum.şimdi sorum şu.Telefonunda orjinal Fw mi kullanıyorsun yoksa sitedeki arkadaşların yaptığı tarzda Custom Fw mi kullanıyorsun? Eğer Cfw kullanıyorsan bazen sorun yaşanabiliyor. Orjinal Fw kullanıyorsan belki heckli başka bir programla çakışıyor olabilir.

Node

Node

Üye
Bende de kopyala/yapıştır yaptığım zaman menüden atıyor.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Benim N73 'te de aynı sorun oluyor.En eski sürümlerden birini yükleyip programa bir kez giriş yapıp,çıkın.Sonra eski sürümü tekrar kaldırıp yeni sürümü yükleyin sorun düzeliyor.

turkemrah

turkemrah

Üye
(alakası var mı bilmiyorum ama) 3sn beklemeli olanda sorun olmuyor ama 3sn beklemesiz olanda ben de aynı sorunu yaşadım... şimdi 3 sn bekliyorum ama sorunsuz bir şekilde programı kullanıyorum.

Luaz.

Luaz.

Üye
ilk önce açılmayan x-plore 1.51i silin sonra forumdan 3sn(orjinal) x-plore 1.51i yükleyin. açıldığını göreceksiniz. sonra orjinal(3snli) x-plore 1.51i kaldırın. sınırsız yani ilk başta hata verini kurun sorun kalkacaktır. birdaha tekrar ederse yine bu yoöntemle yapabilirsiniz. ben bunu yapıyorum 5dk almıyor merak etmeyin umarım anlatabilmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt