Emir
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim pek fark yok ama bir çok hata giderildi hex düzenleyici falan yukarıda açıklaması yazıyorTsk eline saglık 1.35 ile 1.40 ne gibi degisiklikler var
evet haklısın bir çok hata giderildi çok kullanışlıEski sürümlerdeki Çoğu hatalar giderilmiş Herkes bunu kullnsın
:D kardeşim lütfen maxicep haricinde başka sitenin linkini verme ceza yersin ve link in zaten ölmüşÖnceden 0.01 er arttırıyorlardı sürümlerini şimdi 0.05 er arttırmışlar.
Şurdan da indirilebilir.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eski sürümlerdeki Çoğu hatalar giderilmiş Herkes bunu kullnsın
:D kardeşim lütfen maxicep haricinde başka sitenin linkini verme ceza yersin ve link in zaten ölmüş
Sevgili kardeşim zaten bu verdiğim programın resmi sitesi.
kardeşim ben x-plore yi tam 2 yıla yakın kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım ama sen o problemler var diyorsan belki dogrudur ama ben hiçbir problem yaşamadım ve her yenilenen versiyonu bir öncekinden daha iyi çünkü hatalar gideriliyor ve geliştiriliyor program bunuda bilmeni isterimNasıl bu kadar emin konuşabiliyosunuz ?
sadece kaydırma konusundaki ufak bir hata giderildi..
Vee v1.35 te olmayan şu 3 hatası mevcut...>>>
1- # TUŞU HATASI : # tusuyla menüde aşağı doğru scroll(kaydırma) yaparken program kendi kendine klasörleri ve dosyaları işaretliyor.
2- RESİM AÇMAMA HATASI : eski versiyonun açabildiği büyük büyutlu resimleri bu versiyonun memory error hafıza yetersiz diyerek bazen açamadığı bildirilmiş
3- EXTRACT HATASI : jar,zip ve rar dosyalarını extract(dizine çıkartma) hatası olduğu,programın sıkıştırılmış dosya içindeki birden fazla dosya işaretlense bile bazen sadece 1 dosyayı çıkarttığı bazen de hiç işlem yapamadığı bildirilmiş.
Bunlar kullanıcı görüşleri, tabii bende karşılaştım maalesef..
istisnalar olabilir ama çoğu telefonlarda bu hatalar görülüyor...
biliyorum ama adminler dinlemiyor kardeş anladınmı o zaman her konuya link vermeye devam et resmi sitesi diye ok ve sonucunu görürsün benim amacım sadece dost uyarısıSevgili kardeşim zaten bu verdiğim programın resmi sitesi.
kardeşim ben x-plore yi tam 2 yıla yakın kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım ama sen o problemler var diyorsan belki dogrudur ama ben hiçbir problem yaşamadım ve her yenilenen versiyonu bir öncekinden daha iyi çünkü hatalar gideriliyor ve geliştiriliyor program bunuda bilmeni isterim
--------------- Ekleme ---------------
biliyorum ama adminler dinlemiyor kardeş anladınmı o zaman her konuya link vermeye devam et resmi sitesi diye ok ve sonucunu görürsün benim amacım sadece dost uyarısı
tamam kardeş haklısınBunu ben demiyorum, X-plore kullanan genel dünya kullanıcıları söylüyor.. Geliştirildiğini bana anlatmayın lütfen ...
Buyrun orjinal sitesi linkidir ... >>>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
biliyorum ama adminler dinlemiyor kardeş anladınmı o zaman her konuya link vermeye devam et resmi sitesi diye ok ve sonucunu görürsün benim amacım sadece dost uyarısı
Rica Ederim...sağolasın kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?