Telefon Tavsiyesi x peria z - iphone 5 - lumia 920 ?

Sponsorlu Bağlantılar

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
x peria z - iphone 5 - lumia 920 ?
arkadaşlar cumartesı gunu telefon alacam sizce hangisini almalıyım hız bakımından kamera bakımından vs en ıyısı hangısıdır ?

djlkr

djlkr

Üye
Kamera dersen Lumia
Hız - kullanış dersen İphone5
Grafik performans dersen Xperia Z

Benim düşüncem budur :)

MaxipmaN

Üye
her türlü iphone alırım

Lenneth

Üye
iPhone 5 derim pişman etmez.

lazye

lazye

Üye
iphone tabikide ...

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
iphone ve x peria z yi dan bakıyorm her turlu xperia gibi geliyor ?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Donanım olarak xperia z her türlü alıyoda senin kullanım amacına bağlı. Arkadaşın dediği gibi kamera istiyosan lumia 920 stabil olsun hızlı olsun interneti falan diyosan iphone 5 ki bence internet ve hız bakımından xperia z de iyi :) ekran çözünürlüğü hd oyun falan diyosanda xperia z ki tasarımı falanda çok iyi telefonun :) ben olsam 3ü arasından xperia alırdım :) ben htc one ve xperia arasında kaldım

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
kamera olarak nası 920 dıyosunuz anlamadım x perıa 13 mp lumıa 8 mp ?

alperen kutuk

Üye
Lumıa 8 mp ama lensi önemli megapıkseli deil bence lumia al hızlı ve tasarımıda cok güzel

sLeepLe

sLeepLe

Üye
mp ye bakmayın htc one da 4 mpix ama oda güzel fotoğraf çekiyo rakipleri kadar iyi hatta :) lens önemli arkadaşında dediği gibi :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Önce neye göre kıyaslama yapılır onu bilin Herşey donanım değildir.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Para varsa ıphone, xperia donanım olarak güzel yalnız ekranı çizilmelere karşı dayanaksız,

[video=youtube;NmdA2QXtxnE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NmdA2QXtxnE[/video]

Invoke

Invoke

Üye
kamera olarak nası 920 dıyosunuz anlamadım x perıa 13 mp lumıa 8 mp ?

Her şey megapixel değil 920 kamerası çok iyi. Z de çok iyi bence 920 ile kapışır. Z'nin kamera videolarını izleyin gayet kaliteli pişman etmez.

- - - Eklendi - - -

mp ye bakmayın htc one da 4 mpix ama oda güzel fotoğraf çekiyo rakipleri kadar iyi hatta :) lens önemli arkadaşında dediği gibi :)

4mpiksel değil o 4 ultrapixel yeni bir teknoloji :)

- - - Eklendi - - -

Xperia Z gayet güzel bir telefon açıkcası ben ios sevmiyorum her şeyi dert jb yapıyorum yine rahat değilim tabi kişiden kişiye değişir daha stabil daha zayıf donanımla aynı performansı verir vs. Ama Androidde takır takır gelişiyor.
Z'nin ekranı ayrıca Dragontrail hiç öyle dayanıksız olacağını sanmıyorum. Videoda üzeirndeki jelatinin çizildiğini düşünüyorum. Üzerinde bizim sonradan yapıştırdığımız gibi bir jelatinle geliyor ve fabrikasyon olduğundan bizim yapıştırdığımız gibi de değil yani dikkatli bakıp var diyebiliriz,adam onu çıkarıp çiziyorsa yani çizilen ekransa kötü... emin değilim =P Neyse ben Z'nin eksilerini söylemek gerekirse:
-TFT ekran... (Telefonu yatay tutup baktığınız renkler solar bir görüntü kaybı yaşarsınız. Karşıdan direk kullanım için sorun olmaz. Gerçi ben de Ray var TFT Ekran aman ne dandik ekran demedim daha)
-Snapdragon S4 Pro İşlemci (HTC One'a göre düşük kalıyor)
-------
Uzun lafın kısası Z güzel telefon, kamerası tasarımı, su geçirmiyor ayrıca. Öyle takır takır çizileceğini de hiç sanmıyorum. (Videoya pek inanmadım açıkcası o kanalın bir samsungu övme diğerleri yerme gibi bir düşüncesi var dertleri neyse artık)
Lumia tavsiye etmem windowsphone ben beğenmedim. Tel güzel ama windowsu beğenmedim yani arayüz olmamış hep aynı kutular değişiyor sadece bir kişiselleştirme imkanın yok. Marketi de zayıf. Gelişiyor diyorlar ama Androidin daha hızlı olduğu çok açık.
İOSda pek sevmem yani seni kısıtlıyor ama iphone5le yapamayacağın hiç bir şey de yok. Tasarımı filan da iyi bence.
----------
Bence seçeneklere HTC One ve LG Optimus Pro'yu ekle Z ile üçünü karşılaştır. Sonra Yapıştır. LGyi büyük iht. elersin LG diye ama şunu söyleyim: One ile aynı işlemciye sahip. Ekranı hepsine bin basar. Zerogap touch teknolojisi kullanmışlar, IPS ve hd tabi ki artık hepsi hd zaten :P Kamerası da dikkatli baktığımız zaman Z alıyor ama öyle çok Zden altta kalır bir kamerası yok.
Bence bu üçüne bir bak =)

• Beğen
Tepkiler: SalihByk
fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar çizilme konusunda eğer telefonu elinize bıçağı alıp çizerseniz tabiki çizilir. Tankı çizseniz tankda çizilir. Kamera konusunda, hızda ve tasarımda bence iPhone 5 daha iyi.

Türe

Türe

Üye
iPhone 5

tapatalk

tapatalk

Üye
ekran hariç ip5

Üst Alt