x peria z almayı düşünüyorum yardım lütfen yardım ...

Sponsorlu Bağlantılar

thalia45

thalia45

Üye
    Konu Sahibi
x peria z almayı düşünüyorum yardım lütfen yardım ...
arkadaşlar general mobile dst diamond kullanıyorum çok sıkıldım hiç bi özellik yok.Akıllı telefon almamın zamanı geldi ama çok kararsızım.Sony daha önce kullandım çok dayanıklı ses kalitesi fln çok memnundum.Şimdi xperia çok ilgimi çekiyo görsellik olarak falan...Samsung galaxy S4 le kıyaslarsak hangini tercih etmeliyim...Iphone 5 ios dan dolayı pek düşünmedim..dayanıklılık birinci şartım :))

Kerim.

Kerim.

Üye
S4 tabi.xperia z sorunlari var biraz tavsiye etmem

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Nexus 4 al :) yada z de olabilir

Xelord

Xelord

Üye
Sesi iyidir sonynin de mi genel olarak öyle düşünürüz, zaten sony'nin adı latince ses anlamına gelen sonusdan gelmektektedir. Neyse bu gereksiz bilgiyi de paylaştıktan sonra şunu söyleyeyim:
Xperia Z de bu böyle olmadı. Ses kalitesinden şikayetler var, rakiplerine göre geride kalıyor, su geçirmesin diye hoparlörü içe gömmüşler iyice üstünü de örtmüşler, özellikle sudan çıkarttıktan sonra bir süre ses kısık geliyor sonra normale dönüyor ama normali de kötü değil ama müthiş de değil işte hacı bu sony acaip ses veriyor değil...
FullHD Ekrana yetmeyecek donanım kullanmışlar, ileriki zamanlarda sıkıntı çıkarır (oyun konusunda normal şartlarda sorun olmaz, oyun da baba oyunlarda HTC One'a S4'e göre geri kalır.)
HTC One'a bak bence. Ses kalitesi bu telefonda, ekran kalitesi de bu telefonda =) Sesiyle s4'ü filan ezer. Ultrapixeli belki biraz kötü, ama bir rezillik yok ortada. Bir bakın araştırın bence pişman olmazsınız. Donanım olarak da Zden üstün tabi yine 1080p ekran ama sonynin tftsi yerine ıps panel var.

Neyse uzun lafın kısası ben olsam HTC One'a yönelirdim. Tasarımının da harika olduğunu düşünüyorum. Ki bence Z'nin tasarımı da harika =)
Bir de şu var Sony'nin dev telefonu 4temmmuzda duyurulacak Xperia Togari 6.44" ekran çok büyük tabi ne derece iyi olur bilemem ama performansı çok iyi olacak deniyor, Note serisine karşı çıkarılan bir şey gibi düşünebiliriz. İstersen onu da bekleyip görebilirsin ama onu bekleyim dersen o gelene kadar yenileri duyurulur sonra onu beklersin sonra o gelince daha iyisi duyurulur ohoo :D

En iyi HTC One. Çok oyun manyağı değilim diyorsan bence Z de hoş bir telefon. Gidip incelemeni elinde görmeni tavsiye ederim.

istisna97

istisna97

Üye
Bence oyunda sorun çıkarmıyor z

Xelord

Xelord

Üye
Bence oyunda sorun çıkarmıyor z

İleride ki oyunlarda çıkaracaktır diyorum. O donanımlar 720p ekranlar için. Ha güncellemeyle filan belki toparlarlar ama nereye kadar toparlayacaklar. Ve her türlüsünde sorun çıkarmasa bile One daha yüksek performans verir.

istisna97

istisna97

Üye
Yani bilmiyorum bana göre.sorunu sadece batarya az gitmesi yani one daha sonra yapıldı ve daha iyi özellik koydular ama one dan sonra çıkacak cihazlar onu geride birakir

alperen kutuk

Üye
sağlam telefon istiyorsan xperia z 1 numara :oke:

istisna97

istisna97

Üye

istisna97

istisna97

Üye
Alın size z

Xelord

Xelord

Üye
Yani bilmiyorum bana göre.sorunu sadece batarya az gitmesi yani one daha sonra yapıldı ve daha iyi özellik koydular ama one dan sonra çıkacak cihazlar onu geride birakir

Haklısın tabi, sonrasında çıkan onu geçecek, ondan sonra ki de onu geçecek.(Genel olarak)

- - - Eklendi - - -

Resimler biraz dandik olmuş sanki :D ama emeğine sağlık diyelim :D
Bir de Z sağlam telefon youtubeda falan bir kaç videoya ya bakarsanız, çok oyun manyağı değilseniz bence güzel bir tercih. Ki One S4 filan diyoruz da aralarında fiyat farkı da var.

- - - Eklendi - - -

Alacak arkadaş bu konuya bakabilir:

http://www.maxicep.com/sony-ericsson/xperia-z-de-hangi-oyunlar-kasir-808420.html