X peria u oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
camburak

camburak

Üye
    Konu Sahibi
X peria u oyun
öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım.ilk kez android işlemli ve böylesine donanımlı bir telefon kullanıyorum.markası sony x peria u.az önce bilgisayardan telefona oyun setup dosyası attım fakat bir türlü bulamıyorum,yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim :)

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Xplore (Dosya Yöneticisi) yükle, daha sonra hafıza kartının hangi kısmına attıysan oraya gir :)

xperiapro

xperiapro

Üye
Arkadaşlar se xperia pro aldım 2 gündür oyun arıyorum bikaç saattir de maxicep den arıyorum bulamadım.elinde se xperia pro oyunları olan arkadaşlar paylaşabilir mi yardım lütfen :( !!! :vur _:ağlarım:

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Telefona özel aramana gerek yok ki, forumun andorid oyun kısmına gir ordaki oyunları yükle

sekil_27

sekil_27

Üye
androidmarket yada googleplay uyelik alıp çok basit(gmail) olarak bu arada sorunsuz yuklersin,,.,

,.,

Superfan

Superfan

Üye
Şimdi yerinde olsam hemen atlamazdım.
Kurulumda google hesabını girdiysen google play'i aç.Ve beğendin oyunları 1 - 2 tıkla indirirsin.
Daha sonra internet üzerinden indirdiğin oyunların .apk dosyalarını telefonun hafızasına at.Google Play'i aç."File Manager" yaz.Birini indir.Daha sonra aç.Artık hangi klasöre .apk dosyasını attıysan o klasörü bul.O dosyayı bul ve tıkla.

Telefonu hemen gereksiz uygulamalarla doldurma gibi bir tavsiyem var :oke:

ugur1000

ugur1000

Üye
ücretsiz oyun ararsanızda mesala google emiceye ( :D ) oyununadı apk indir yaz çıkar :D 32 bitlik androidde denemiştimde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt