SAKIN ALIŞ VERİŞ YAPMAYIN
12 eylül 2011 tarihinde LG LW5500 Led TV'yi bu siteden aldım.
13 eylül Salı günü müşteri hizmetlerini sipariş durumunu sormak için aradım.Ürün gümrükte bekliyor dediler.
14 eylül Çarşamba günü sabah aradılar , size sabit numaradan ulaşamıyoruz dediler.Bana sabit bir numaradan ulaşmalarını sağladım.İşlem tamam ürünü kargoya veriyoruz dediler.Biz size ulaşıp kargo bilgilerini hemen paylaşacağız dediler.
Kargo bilgileri ile ilgili ses seda çıkmadı.
15 eylül Perşembe günü aradım , üründe problem var. Aracı firma size yeni ürün gönderecek dediler.
16 eylül Cuma günü aradım.Ürün en geç cumartesi kargoya veriliyor.Bize ulaşın bilgileri verelim dediler.
17 eylül Cumartesi günü aradım.Ürün pazartesi kargoya kesin verilir.Salı günü elinize geçer dediler.
19 Eylül pazartesi sabah aradım , ürünün durumu ne oldu diye.Ali diye biri ben not aldım.ilgileniyorum. Bugün kesin kargoya verdireceğim dedi.
19 eylül öğleden sonra aradım ürün kargoya verildi mi diye? Bugün vermeye çalışacağız dedi.
Sabah kesin diyorsunuz şimdi ürünü kargoya vermeye çalışacağız dediniz ürün için ödediğim parayı lütfen iade edin dedim.O şahıs muhasebe birimine bağlandı Selçuk Bey ürününüzü akşam 6'ya kadar kargoya verdiriyorum dedi.
20 eylül Salı sabahı aradım ,ürünü bugün kargoya vermeye çalışacağız dedi.
Sanki dalga geçiyorlar.
Ücret iadesi istedim.Allah bilir kaç günde gelecek 8 gün boşuna bekledim bir hafta da ücret iadesi için beklerim heralde

Bir ton kampanya kaçtı ,Allah'ınızdan bulun başka bir şey demiyorum.
Bu siteden alış-veriş yapmayın , yaptırmayın.
Maillere cevap yok
Sitede sipariş durumunu gösteren bölüm çalışmıyor.Sürekli sipariş hazırlanıyor yazıyor.
Müsteri temsilcilerinin sarfettiği hiçbir cümlenin doğruluk payı yok.
Kesinlikle alışveriş yapmayın yaptırmayın...