www.webdenbul.com dan wave 723 almaya karar verdim sizce güvenilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
www.webdenbul.com dan wave 723 almaya karar verdim sizce güvenilir mi?
evet bu siteden 41 liraya wave 723 var ve ben almaya karar verdim işin içinde bi bit yeniği var mıdır acaba?

guero

guero

Üye
41 lira mı ? Dostum ya sen yanlış yazdın orda 411 TL diyor

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış yazmışım da gereksiz yorum atmışsın soruma cevap arıyorum ben

61semih

61semih

Üye
2 Yıl İthalatçı Garantili nın fıyatının 411tl oldugunu farketmişsindir illaki.fakat buna benzer durumda kaldım.daha guvenılır bılınen hepsiburda dan aldıgım urunde tovbe ettım netten elektronık veya pahalı bırsey almamak ıcın dun galaxy gıo aldım ekopasaj.com da ve gittigidiyorda 450 tl ıken gittim tim den 495 tl ye aldım.pişmanda değilim

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
    Konu Sahibi
2 yıl ithalatçı garantili nın fıyatının 411tl oldugunu farketmişsindir illaki.fakat buna benzer durumda kaldım.daha guvenılır bılınen hepsiburda dan aldıgım urunde tovbe ettım netten elektronık veya pahalı bırsey almamak ıcın dun galaxy gıo aldım ekopasaj.com da ve gittigidiyorda 450 tl ıken gittim tim den 495 tl ye aldım.pişmanda değilim
ama şimdi çok fazla bütçem yok uygun fiyata en iyisini almak istiyorum haliyle var mı önerebileceğin daha iyisi

----------Eklendi @ 21:52:13 ---------- Yazıldı @ 20:37:53 ----------

burdan alışveriş yapan yok mu hiçç:off:

licorice

Üye
webdenbul.com dan maalesef alışveriş yaptım. sitede ucuz ürünler gösterip paranızı aldıktan sonra asla yetkili kimse bulamazsınız. Sorun yaşadığım için 20-30 defa aradım bir kere bile geri dönmediler.
"müşteri hizmetleri" dedikleri telefonu açan kişiler, söyleyecekleri sözler ezberletilmiş insanlar.

Size şunları söyleyeceklerdir:
-Yetkili yok.
-Bu konuyla ilgilenen arkadaş yok.
-3 gün içerisinde elinizde olur.(10 gün demek bu aslında)
-Size birazdan geri döneceğim.
-Telefon numaranızı bırakın yetkilimiz sizi arayacak.
-Kargoya verdik.(ürün ellerine ulaşmamıştır ama ertesi güne kadar tekrar aramamanızı sağlamışlardır.)

Şikayet sitelerine yazılar yazdıktan sonra firma yetkilisi arar. Sanırsınız özür dileyip sorununuzu çözecek ama;
-niye yazıyorsunuz oraya. para tuzağı onlar. 2000 lira veririm tüm şikayetleri sildiririm. O şikayeti hemen silin. (silmeyi reddedince) önemli değil şikayet siteleri filan, kimse oralara bakmıyor zaten.

Artık konuşacak bir şey kalmamıştır.

Çünkü firma şikayet edenler hakkında birçok cevap uydurabiliyor.
*Para iadesi yaptık. Hesabına bakmamış.
*Ürünü gönderdik, iki gün kargoda kalmış, bizden kaynaklı demiş. vb.

Şu an hala para iadem yapılmadı. Tüketici haklarımız için başvurular yaptık.

Bu siteden alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.

dilency

Üye
SAKIN ALIŞ VERİŞ YAPMAYIN

12 eylül 2011 tarihinde LG LW5500 Led TV'yi bu siteden aldım.

13 eylül Salı günü müşteri hizmetlerini sipariş durumunu sormak için aradım.Ürün gümrükte bekliyor dediler.

14 eylül Çarşamba günü sabah aradılar , size sabit numaradan ulaşamıyoruz dediler.Bana sabit bir numaradan ulaşmalarını sağladım.İşlem tamam ürünü kargoya veriyoruz dediler.Biz size ulaşıp kargo bilgilerini hemen paylaşacağız dediler.

Kargo bilgileri ile ilgili ses seda çıkmadı.

15 eylül Perşembe günü aradım , üründe problem var. Aracı firma size yeni ürün gönderecek dediler.

16 eylül Cuma günü aradım.Ürün en geç cumartesi kargoya veriliyor.Bize ulaşın bilgileri verelim dediler.

17 eylül Cumartesi günü aradım.Ürün pazartesi kargoya kesin verilir.Salı günü elinize geçer dediler.

19 Eylül pazartesi sabah aradım , ürünün durumu ne oldu diye.Ali diye biri ben not aldım.ilgileniyorum. Bugün kesin kargoya verdireceğim dedi.

19 eylül öğleden sonra aradım ürün kargoya verildi mi diye? Bugün vermeye çalışacağız dedi.

Sabah kesin diyorsunuz şimdi ürünü kargoya vermeye çalışacağız dediniz ürün için ödediğim parayı lütfen iade edin dedim.O şahıs muhasebe birimine bağlandı Selçuk Bey ürününüzü akşam 6'ya kadar kargoya verdiriyorum dedi.

20 eylül Salı sabahı aradım ,ürünü bugün kargoya vermeye çalışacağız dedi.
Sanki dalga geçiyorlar.
Ücret iadesi istedim.Allah bilir kaç günde gelecek 8 gün boşuna bekledim bir hafta da ücret iadesi için beklerim heralde:(:(
Bir ton kampanya kaçtı ,Allah'ınızdan bulun başka bir şey demiyorum.
Bu siteden alış-veriş yapmayın , yaptırmayın.
Maillere cevap yok
Sitede sipariş durumunu gösteren bölüm çalışmıyor.Sürekli sipariş hazırlanıyor yazıyor.
Müsteri temsilcilerinin sarfettiği hiçbir cümlenin doğruluk payı yok.

Kesinlikle alışveriş yapmayın yaptırmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt