kardesim daha onceki konuna da yorum yaptim bunada yapayim
ben telefonu ordan aldim eylul falandi aldigimda ozmanadan beri bi sorun cikmadi telefonu internetten alacaksan en guvenilir sitelerden biridir bence
bildigim kadariyla eger kullanici hatasi yoksa kendileri ucretsiz yapiyolar
eger aklina takilan bisey varsa sitede saticinin telefonu var oradan arayip aklina takalilanlari sorabilirsin satici gayet ilgili her turlu soruna bikmadan cevap veriyo
ve oradan alipda bi sorun ciktigini soyleyeni duymadim sitedeki yorumlarda zaten hep olumlu
ondan dolayı bu siteye özel geri bildirim almak istiyorum. Fatih galaxy note 2 çıkmadı ki![]()
dostum ben yerinde olsaydım oradan satın alırdım yanlız almadan önce irtibata geçip kesinlikle G modeli olmamasını tembihlerim
Bu cok onemli. İ9000g , i9000 den dusuk. Dikkatli ol. İkiside galaxy s 2 diye geciyor...
görüntü olrak I9100 ile I9100G ayırt edilebilir mi? ayrıca sistemsel olarak I9100 olup olmadığını nasıl kontrol edebiliriz?
teşekkürler
Az önce yazmıştım ama sen miydin tam hatırlamadımArkadaşım alışveriş yaptı Note 2 aldı daha sorun çıkmadı..Garantisi kendi garantileri yani kendi teknik servislerince yapılıyor
Hakan bence güvenilir gibi duruyor bir dene kapıda ödeme seçeneğide var.Eline ulaştığında açar bakarsın bir sorun görürsen tutanak ile geri yollarsin bence![]()

hakan imei ile kendini yormak istiyorsan gittigidiyora bak ordakiler hep imei kopyalanmış oluyor telefon konusunda en son bakacağın yer orası olmalı sana söyliyeyim şimdiden

hakan imei ile kendini yormak istiyorsan gittigidiyora bak ordakiler hep imei kopyalanmış oluyor telefon konusunda en son bakacağın yer orası olmalı sana söyliyeyim şimdiden
Goruntu olarak en ufak fark yok.kutuda yazar.görüntü olrak I9100 ile I9100G ayırt edilebilir mi? ayrıca sistemsel olarak I9100 olup olmadığını nasıl kontrol edebiliriz?
teşekkürler

Tuğçe, hala kararsızım, kapıda ödeme seçeneği sadece nakit ödemelerde geçerli, bütçede şu an ona uygun değil
ya buna nedersiniz? yorumlarınızı bekliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kardeşim yanlış yazmışım Note yahu
Biraz sallamissin. Note 2 piyasaya surulmedi
2 nasıl yazdım bilemedim kusuruma bakmayın lütfen