Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: @Genc007 sen filme bakın mı? Genişletmek için tıkla ... Hangi filme kardeşim?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bende diyorum durup dururken eniştem beni niye öptü
AIS Üye Genc007' Alıntı: Bende diyorum durup dururken eniştem beni niye öptü Genişletmek için tıkla ... Sen mi trollendin yoksa?
Genc007' Alıntı: Bende diyorum durup dururken eniştem beni niye öptü Genişletmek için tıkla ... Sen mi trollendin yoksa?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Kim'i ben trolllemedim. Kim'i kim trollledi
AIS Üye Genc007' Alıntı: Kim'i ben trolllemedim. Kim'i kim trollledi Genişletmek için tıkla ... Harun
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Harun Genişletmek için tıkla ... Oha @minoo senden hiç beklemezdim abi
AIS Üye Genc007' Alıntı: Oha @minoo senden hiç beklemezdim abi Genişletmek için tıkla ... Bekle artık
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Bekle artık Genişletmek için tıkla ... Harun abimde yanlış olmaz. Olduysa bile yanlışlıkla olmuştur.
TurkSaw' Alıntı: Bekle artık Genişletmek için tıkla ... Harun abimde yanlış olmaz. Olduysa bile yanlışlıkla olmuştur.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Harun abimde yanlış olmaz. Olduysa bile yanlışlıkla olmuştur. Genişletmek için tıkla ... Harun eylülde gelecekmiş.
Genc007' Alıntı: Harun abimde yanlış olmaz. Olduysa bile yanlışlıkla olmuştur. Genişletmek için tıkla ... Harun eylülde gelecekmiş.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Harun eylülde gelecekmiş. Genişletmek için tıkla ... İki gündür yok yahu
AIS Üye Genc007' Alıntı: İki gündür yok yahu Genişletmek için tıkla ... Bence böyle olmalı yahu yok gündür iki
Genc007' Alıntı: İki gündür yok yahu Genişletmek için tıkla ... Bence böyle olmalı yahu yok gündür iki
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Bence böyle olmalı yahu yok gündür iki Genişletmek için tıkla ... Olmalı böyle bence neco reis
TurkSaw' Alıntı: Bence böyle olmalı yahu yok gündür iki Genişletmek için tıkla ... Olmalı böyle bence neco reis
AIS Üye Genc007' Alıntı: Olmalı böyle bence neco reis Genişletmek için tıkla ... Reis neco kim? Bot mu?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Reis neco kim? Bot mu? Genişletmek için tıkla ... Sensin yahu. Yok bot mot. Umarım konunun sahibi kızmamıştır
TurkSaw' Alıntı: Reis neco kim? Bot mu? Genişletmek için tıkla ... Sensin yahu. Yok bot mot. Umarım konunun sahibi kızmamıştır