Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
wwe smackdown vs raw 2010 pc çıktı mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
enex_enes
Üye
kimse sallamasın svr 2010 pc de yok wwf legends mi ne o var
Arkadaşlar lütfen söleyin 2 saat arıyom bir kaçtane buldum ama sahtekarlar yapmış dosyayı lütfen doğru düzgün link koyun.....
SpeciaL@
Üye
arkadaşlar bende war 2010 ama emuatorle oynuyosunuz..
wwetr.com bu siteye girin orda war anlatılıyor zaten emulatorun nasıl kullanılacağını ...
yalnız 1 gb ekrab kartı ,bide 2 gb ram olması lazım kasmaması için ..
Arkadaşım senin verdiğin şey resim milleti kandırıyosunuz o sadece xbox ps3 ps2 wii ds için cıktı ama emulatörle çalışır
By_Face
Üye
Yok Heralde Warsa Biri Link Koysun 2010 Please Resim Linki Koymayın :S
SpeciaL@
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sitede smackdown vs raw 2010 un emulatörlü olanı war arkadaşlar
mckaplan
Üye
yalan indirince resim çıkıo link doğru deil adamlar üye toplamaya çalışıo
By Murat Pack
Üye
çıktı link isteyen verim
xplex
Üye
ben cıkmadı diye biliyordum ama cıkmış
Chicago Made
Üye
Bırakın ya bu oyunu 2002 yılında çıkan oyuna yeni adam ekleyerek oluşturuyolar.Bu 600 Mb Yamasız oyun 60 mb onu indirin
CoDeYs
Üye
arkadaşlar çıktıysa linki paylaşacak varmı yoksa çıktı demeyin
gaslans06
Üye
Oyun ps2 nintendo ds ve wii için çıktı arakdaşım emuyla oynanıyor ve emuyla oynanan oyunu pc çıktı diye netçiler satıyorlar netten indirebilirsin ama 2GB çok uzun sürüyor bende var her yerde satılıyor fiyatı 3 DVD 20 lira bizim burda ben torrent çektiğim için para felan vermedim yok diyen arkadaşlar çok bilmiş konuşmasınlar pc'ye çıkmadı ama emuyla oynanıyor isteyen arkadaşlara link veririm ps2 oyunlarıda satarım