wve 2 mi n8 mi lütffen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
wve 2 mi n8 mi lütffen yardım edin
arkdaşlar kaç gündür telefon almaya gidicem ama şu iki telefon arsında kaldım samsung wave 2 mi nokia n8 mi arkadşlar lütfen artık şu kafamdaki soru işaretlerini bi silin lütfen bana biraz yardımcı olun yarın allah izn verirse ikisinden biri alamaya gidiyorum oyun performansı internet performası felan vb. lşütfen yardım edin

Not:arkdaşlar konuya bakıyosun bide şu kardeşinize yardımcı olunda cevap verin

--------------- Ekleme ---------------

20 kişi bakmış ne olurya bildiklerinizi yazssanız

mustapha2105

Üye
hocam ben wave kullanıyorum. telefondan gayet memnunum. n8 sadece bir defa elime aldım ve inceledim. dokunmatik hassasiyeti olarak wave çok çok daha iyi. işletim sistemi olarakta bada yeni ve gelişmeye açık ve gayet hızlı bir işletim sistemi. video kamera olarak wave daha iyi ancak kamera olarak n8 daha iyi diyenler var. tabi fiyat olarakta wave daha uygun. ekran parlaklığı internette gezinme vavede gayet rahat işlemciside hızlı 1ghz. bence şöyle yapsanız daha iyi fikir sahibi olursunuz bu konuyu hem bada işletim sistmei bölümünde hemde nokia bölümde açarsanız işin uzmanları daha iyi karşılaştıracaktır.

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
bana kalırsa hertürlü samsung kardeşm yani wave II

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkardeşim alalh tazı olsun ya bende gitgide wave 2 yr ilgim arttı gerçekten kameram 12mp olsa ne olur olmasa ne olur benim için önemli olanlar wave 2 mevcutmuş saolun

mustapha2105

Üye
bana kalırsa hertürlü samsung kardeşm yani wave II

arkadaş geçenlerde 750 liraya nokia c6 altı. inanın verilen paraya acıdım dokunmatik desen sürekli kasıyor kamera samsungun 3.2 gibi telefonda alttan Q klavye çıkıyor ve çok kaba. ekran kalitesini hiç beğenmedim. düşündümde bu paraya wave 1 ya da wave 2 alınırdı. üstelik her açıdan daha üstün telefonlar. nokia kullanıcıların en büyük bahanesi ee biz nokiaya alıştık başkasını kullanamıyoruz. bence çok yanlış nokia eski alışkanlıklara şükretsin yoksa yeni nesil ve 20 li yaşların biraz üstü farklı markalara yöneldi bile. bende katılıyorum kesinlikle waveeee.

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35, elvan1993 ve hoss

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar saolun allah razı olsun yardımcı olduznuz için bende wave 2 yi düşüüyorum inşallah onu alıcaz

hoss

hoss

Üye
internett performansı iyi olsun istiyorsan kesinlike wave 2 yi tercih et :oke:
n8 internet performansı sınıfta kalmış bir telefon

--------------- Ekleme ---------------

arkadaş geçenlerde 750 liraya nokia c6 altı. inanın verilen paraya acıdım dokunmatik desen sürekli kasıyor kamera samsungun 3.2 gibi telefonda alttan Q klavye çıkıyor ve çok kaba. ekran kalitesini hiç beğenmedim. düşündümde bu paraya wave 1 ya da wave 2 alınırdı. üstelik her açıdan daha üstün telefonlar. nokia kullanıcıların en büyük bahanesi ee biz nokiaya alıştık başkasını kullanamıyoruz. bence çok yanlış nokia eski alışkanlıklara şükretsin yoksa yeni nesil ve 20 li yaşların biraz üstü farklı markalara yöneldi bile. bende katılıyorum kesinlikle waveeee.

c6 nın ekranı resistif ekran bu devirde resistif ekrana para verenlere hayret ediyorum ....
piyasayı araştırmamaları yüzünden nokiadan şaşmam mantıgıyla gidip telefon alıyorlar sonra telefonları ellerinde patlıyo işte :ehe

• Beğen
Tepkiler: mustapha2105, baranselona ve elvan1993

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim yorumun için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt