Matador03
Üye
ayrıca Flash Player Android'de daha tam olarak kapanmadı.hemen sevinmeyin Sayın WP'ciler
alın androidde flash player kullanmak için çözümler.
Flash Player marketten kaldırılacak olsa dahi başka yerlerden yüklenebilir.
Custom Rom yüklenir.
veya en basiti 4.1.0 versiyonunu yüklemez,Gb,Ics ile devam edilir.
yani anlayacağınız üzere bilinçli kullanıcı bunları bildikten sonra bunu pek umursamaz diye düşünüyorum.
bu portlama iostada da var tweakle portluyorlar yeni bir sey degilki bu
ayrıca Flash Player Android'de daha tam olarak kapanmadı.hemen sevinmeyin Sayın WP'ciler
alın android 4.1.0 + de flash player kullanmak için çözümler.
Flash Player marketten kaldırılacak olsa dahi başka yerlerden yüklenebilir.
Custom Rom yüklenir.
veya en basiti 4.1.0 versiyonunu yüklemez,Gb,Ics ile devam edilir.
yani anlayacağınız üzere bilinçli kullanıcı bunları bildikten sonra bu sorunu pek umursamaz diye düşünüyorum.
portla alakası yok bunun kendi tarayıcısında flash olacak.
- - - Eklendi - - -
banane androidden ben wp ye gelişine sevniyorum. İnsanları wp ciler falan diye ayırmak da yanlış.
portla alakası yok bunun kendi tarayıcısında flash olacak.
- - - Eklendi - - -
banane androidden ben wp ye gelişine sevniyorum. İnsanları wp ciler falan diye ayırmak da yanlış.
owww bu süper haber.. bak şimdi heyecanlandım.. beklemek lazım sanırsam tel almaya..wp8 leri görmeden almayayım bali
pardon ağzımdan nasıl çıkıyosa öyle yazdımBari değil miydi yahu?
pardon ağzımdan nasıl çıkıyosa öyle yazdım.. ben bari diyemiyorum, baaali diyorum
Android kullananlara Androidci,Symbian kullananlara Symbiancı,Windows Phone kullananlara WPci diyorum bunun neresi yanlış?
Forumda bir sürü kişide bana Fandroidci diyor.sen bu mantığını önce onlara söyle
sen demeki frkın olsun.
inşallah wp8 li tellerde lumia 900 gibi tasarıma sahip olur.kamerası çok çıkıntılı teli hiç sevmiyorum...bakalım ne olcek..
İyi benim farkım olsun ben Cihanî Sultan'ım,bundan gayrı demiyorum.Tasavvufun teknik versiyonunu kuruyorum.Cihanî Tarikatı.Gelin girin grubunu açacağım.
- - - Eklendi - - -
İnce olur muhtemeln ya...
- - - Eklendi - - -
Açtım tarikatı: [h=1]Cihanî Tarikatı[/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?