Wp8 yedekleme ayrintilari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Wp8 yedekleme ayrintilari

Bildigimiz uzere windowsphone8 ile yedeklerimizi artik sadece zune yerine telefonumuzdan da alabilecegiz.
Peki wp8de cihazimizda neleri yedekleyebiliyoruz nereye nasil yedekliyoruz. Cihazlar ulkemize gelmeden bilgilendireyim dedim.
Oncelikle yedeklerinize sesler,videolar,mesajlar,resimler,uygulamalar gibi silinme veya kaybolma riski olan hersey dahil. Tabi bunlara ie10daki favorileriniz kisayollariniz da dahil. Isterseniz usb kablonuzla direk olarak bilgisayariniza,hafiza kartiniza veya skydrive hesabiniza istediginiz heryerden yedeklerinizi yukleyebilirsiniz.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
umuyorum ki 7.8 le bu özellikler gelsin İNŞALLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH. Bu arada 7.8 le ilgili ufacık bi haber bile yok ortada bu normalmi_?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Teşekkürler.Wp8 telefonuma kavuşunca tekrar detaylıca okurum artık :kıskıs: Ayrıca bu tarz konuların bence sabit olması lazım.İleride gerileri düşünce arayan bazı kişiler bulamayabiliyor.Arama yapıncada çok alakasız şeylerle karşılaşılabiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
umuyorum ki 7.8 le bu özellikler gelsin İNŞALLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH. Bu arada 7.8 le ilgili ufacık bi haber bile yok ortada bu normalmi_?

inşallah ama cok umitli degilim. Bu arada iki gun sonra deyim yerindeyse kiyamet kopacak sen evde pencereler acik diyorsun. Bugunlerde wp7.8 ile ilgili bir haber cikicagini zannetmiyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

inşallah ama cok umitli degilim. Bu arada iki gun sonra deyim yerindeyse kiyamet kopacak sen evde pencereler acik diyorsun. Bugunlerde wp7.8 ile ilgili bir haber cikicagini zannetmiyorum. :)

Hünkarım bugün senin neyin var beni gülmekten öldürdün?:D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bilgilendirme Icin Tesekkurler ..

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Allah bozmasin abi'de wp8 beni şimdilik ilgilendirmiyor sadece pencere acik olsa iyi ev cabrio olsa ne olur :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Allah bozmasin abi'de wp8 beni şimdilik ilgilendirmiyor sadece pencere acik olsa iyi ev cabrio olsa ne olur :D

seni anliyorum kardeşim ben de bir lumia900 kullanicisiyim. Ama wp7.8in gelmesi icin ilk once wp8in cikmasi gerekiyor o acidan wp8 hepimizi ilgilendiriyor ne kadar erken cikarsa guncellemeyi de o kadar erken aliriz. :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

seni anliyorum kardeşim ben de bir lumia900 kullanicisiyim. Ama wp7.8in gelmesi icin ilk once wp8in cikmasi gerekiyor o acidan wp8 hepimizi ilgilendiriyor ne kadar erken cikarsa guncellemeyi de o kadar erken aliriz. :)

bak şimdi bu açıklama göz deil gönül doldurdu sağolasın abi :tşk::yuru bu arada lumia800 ün kulaklığından hiç memnun değilim acaba wh-701 kulaklık bizim lumia'ya olurmu bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
bak şimdi bu açıklama göz deil gönül doldurdu sağolasın abi :tşk::yuru bu arada lumia800 ün kulaklığından hiç memnun değilim acaba wh-701 kulaklık bizim lumia'ya olurmu bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

olur ama vh701 kac lira bilmiyorum onun yerine cok fark yoksa vh902ye bak:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için sağol abi...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
güzel olay bu ben N9 da da yedekleme kullanıyorum yeni şeyler yaptığımda direk yedekliyorum nolur nolmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt