ecel54 Üye dilmenibrahim' Alıntı: Bende yükledim ama ücret istiyor ücretsiz konuşma video araması yapmıyor Genişletmek için tıkla ... skype'den skype'ye ücretsiz video ve ses araması yapabilirsiniz ama cep telefonu arayacaksınız normal olarak kontör istiyor.Ücretsiz olsaydı oradan konuşulurdu
dilmenibrahim' Alıntı: Bende yükledim ama ücret istiyor ücretsiz konuşma video araması yapmıyor Genişletmek için tıkla ... skype'den skype'ye ücretsiz video ve ses araması yapabilirsiniz ama cep telefonu arayacaksınız normal olarak kontör istiyor.Ücretsiz olsaydı oradan konuşulurdu
serinaga Üye dilmenibrahim' Alıntı: Bende yükledim ama ücret istiyor ücretsiz konuşma video araması yapmıyor Genişletmek için tıkla ... Ücreti sadece bir numarayı aradığımızda istiyor, skype user'ı olan birini arayınca istememesi lazım.
dilmenibrahim' Alıntı: Bende yükledim ama ücret istiyor ücretsiz konuşma video araması yapmıyor Genişletmek için tıkla ... Ücreti sadece bir numarayı aradığımızda istiyor, skype user'ı olan birini arayınca istememesi lazım.