WP8 Ram kullanımını nasıl goreceğiz ?

Sponsorlu Bağlantılar

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
WP8 Ram kullanımını nasıl goreceğiz ?
Selam beyler. Geçen forumda Bi arkadaşın ram kullanımı ekranını paylaştığını gördüm. Buraya nasıl greceğim, ram kullanımını nasıl göreceğim bilen varmı?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
valla bende çok merak ediorum ama o arkadaşınki doğru göstermez. Yani wp buna izin vermez bence. Çünkü daha bir programdan wifi yada bluetooth u açamıyorsun. Taa ayarlara gitmen lazım..

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Gören var ya. Sanırım telefonun kendi özelliği . Wp nin çalışma prensibi konusunda ilk sayfada arkadaş fotosunu koymuş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mağazadan "System view" diye ara çıkan uygulama.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ram konusunda aydınlanamadım.
ama onun harici bütün bilgileri veriyor telefonunuz hakkında

osmanmert99

osmanmert99

Üye
System view bana çok inandırıcı gelmedi ne yaparsam yapayım ram 850 mb nin üstünde.

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
System view bana çok inandırıcı gelmedi ne yaparsam yapayım ram 850 mb nin üstünde.

kardeşim ben olayı çözdüm . Aslında doğru gösteriyor fakat istediğin kadar fazla uygulama açsan da 850 nin altına düşmemesinin sebebi arkaplanda uygulama çalışmasına izin vermiyor. Geçiş yapınca yeniden açmışsın gibi oluyor. Bakmak istiyorsun o uygulama ne kadar ram kullanmış diye ama bakamıyorsun çünkü System view e dönünce uygulama kapanmış gibi oluyor. O yüzden , saygılar

tapatalk

tapatalk

Üye
terminal tarzı bişeyi olması lazım görmek için diğerleri hikaye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gereksiz tartişmalara girmeyin. Kapali kaynak kodlu bir sistemde terminal olmaz. Olsa kapali kaynak kodlu olmaz. Ayrica donanim bilgilerini gormek icin de terminal şart degil yeter ki uretici (microsoft) izin versin.

Üst Alt