wp8 lumialara nokia'dan bir uygulama daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp8 lumialara nokia'dan bir uygulama daha

Bildigimiz uzere nokia wp işletim sistemi kullanilan lumia cihazlarinin platformda farklilik yaratmasi icin özel uygulamalar yayinliyor. Bu uygulamalara son olarak eklenen Photobeamer ise hoş bir resim paylaşma uygulamasi.

blackss

Üye
Merhaba galaxy s3 telefonlarda s beam var nfc üzerinden resim video paylaşımı yapılabiliyor bunu biz lumia 920 de yapabilirimiyiz ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba galaxy s3 telefonlarda s beam var nfc üzerinden resim video paylaşımı yapılabiliyor bunu biz lumia 920 de yapabilirimiyiz ?

evet nfc&bluetooth uzerinden paylaşim mevcut

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: abi
Paylaş özelliğinde yaklaştır gönder seçeneği ile bu özellik mevcut.

blackss

Üye
Su anda lumia 920 kullanıyorum bundan önce one x kullanıyordum maalesef her iki telefonda da resim veya video gönderip alamadım nfc üzerinden deneyeyip de yapabilen varmı ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Su anda lumia 920 kullanıyorum bundan önce one x kullanıyordum maalesef her iki telefonda da resim veya video gönderip alamadım nfc üzerinden deneyeyip de yapabilen varmı ?
Özellikler arasında var şimdi yine kontrol ettim ama deneme imkanı olmadı tabi. :(

komando04

komando04

Üye
uygulama için teşekkürler abi.bu uygulamada Türkçe dilde mevcut bu daha Bi güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt