amerikada at&t engelini aşmak için cıkarılmış bir cihaz922 nasil bi cihaz abi hic duyup okumuşlugum olmadi bu cihazi :-S
amerikada at&t engelini aşmak için cıkarılmış bir cihaz
yok degmez hiç girme o işlere çünkü cihazlar simkilitli.operatöre özel cihaz onlar.920 den ustunmu ugraşip yirtinip ordan getirtmek icin cabalamaya degermi abi?
yok degmez hiç girme o işlere çünkü cihazlar simkilitli.operatöre özel cihaz onlar.
tamam son sürüm mevcut da acaba son sürüm v3,09 0,2,46,103 mü yoksa Wp8 e özel daha yüksek bir sürüm çıktımı acabaL920de haritaların ve gps in en son sürümü mevcut
ozaman bir yenilik mevcut yada wp8 ler başka şekilde sürüm nolarını gösteriyor tşkharita surum kodlari symbian ile ayni degil.
tabi olabilir ama karşilaştirmak lazim farklari anlamak icin. Mesela wp'de maps trafik bilgisi veriyor. N8 kullandigim zamanlarda boyle birşey yoktu. Son durumu bilmiyorum.ozaman bir yenilik mevcut yada wp8 ler başka şekilde sürüm nolarını gösteriyor tşk
ben 603 kullanırkende trafik bilgisi vardı abi.
tabi olabilir ama karşilaştirmak lazim farklari anlamak icin. Mesela wp'de maps trafik bilgisi veriyor. N8 kullandigim zamanlarda boyle birşey yoktu. Son durumu bilmiyorum.
ben 603 kullanırkende trafik bilgisi vardı abi.