wp8 klavyesinin sırrı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp8 klavyesinin sırrı

Windowsphone7 klavyesi oldukça güzel övgüler almıştı ve Microsoft Windows Phone8'de bu klavyeyi daha da geliştirdi. Microsoft alışılmışın dışına çıkarak sadece yazdığınız tek bir kelimeyi değil sıradaki yazacağınız kelimeyi de tahmin ederek size seçenekler sunuyor.

Microsoft wikipedia ve twitter uzerinden 2,5 milyar kelimelik bir bir sözlük oluşturmuş ve bunların içinden 600.000 tanesini doğru tahmin oranını arttırmak için klavyeye eklemiş. Bu arada wp8 klavyesinin tahmin doğruluk oranını merak edenler varsa hemen açıklayalım %94

[video]http://www.youtube.com/embed/3k4ZdafcVxY[/video]

Kamopx

Üye
evet ya çok iyi olmuş böyle :)

komando04

komando04

Üye
valla gerçekten öyle abi hatta nişanlıma ne yazayım diye düşünüyorum canım yazıyorum ardından klavye tamamlıyor.nişanlım şaşırıyor tabi o kadar güzel kelimeleri nasıl hızlı hızlı bulup yazıyorum diye.haber için teşekkürler abi

Placebo-

Placebo-

Üye
Muhteşem bir klavye. Geçen gün bir atasözü yazacaktım. İlk kelimeyi yazdım, sonrasını bildiğin kendi tamamladı. :D

n000k

n000k

Üye
Gerçekten iyi klavyesi var,seviyorum telimi yaa :D
Sent from my {Lumia 920 aşkım} using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gerçekten harika bir klavye olmuş neredeyse ysnliş bir kelime yazmak imkansız.

Kamopx

Üye
ve sanırım + bir özellik olsa yada değil tam bilemicem :) napıyosun napıyon napan gibi kelimeler türkçede yok bildiğim kadarıyla ben bunları cok kullandıgım için hafızasınada alıyor sanırım trakya şivesi var azcıkta :)

sonerrap

sonerrap

Üye
ve sanırım + bir özellik olsa yada değil tam bilemicem :) napıyosun napıyon napan gibi kelimeler türkçede yok bildiğim kadarıyla ben bunları cok kullandıgım için hafızasınada alıyor sanırım trakya şivesi var azcıkta :)

ilginç bir tespit microsoft şivedemi eklemiş :d::ehe

ecel54

ecel54

Üye
inşallah wp 7.8 ile gelir

___kaptan___

___kaptan___

Üye
vaaaaaayyy bee adamsın microsoft beee :alkis :alkis

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Keske bendede olsa.

komando04

komando04

Üye
inşallah almak isteyen herkes alır

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Klavye çok başarılı

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Klavyesine kurban :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Woooov çok iyiymiş.

Haber için :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt