Wp8 kilit ekrani bildirimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wp8 kilit ekrani bildirimleri

bildiginiz uzere wp7x kilit ekraninda uygulama bildirimlerine izin vermiyordu. Artik wp8 ile bu sorun da ortadan kaldirildi ve skype,whatsapp gibi uygulama bildirimleri kilit ekraninda resimde de goruldugu gibi cok hos bir sekilde yer aliyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k, Cihanî Sultan ve kullanıcıadları

zorbaa

Üye
peki zeki murende bizi gorecek mi ( biz wp7.5 olarakda bunlara gorecekmiyiz acaba)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bu çok iyi oldu.Wp'nin ve MeeGo'nun kilit ekranları ve kilit açma yöntemleri bana göre en iyileri.Gerçekten iyi olmuş bu haber :good:

Türe

Türe

Üye
:tşk: abi güzel gözüküyo :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki zeki murende bizi gorecek mi ( biz wp7.5 olarakda bunlara gorecekmiyiz acaba)

wp7.8in tam olarak ne gibi wp8 ozelliklerini icerdigini bilmiyoruz ama tahminimce bu bildirimler gelicektir

zorbaa

Üye
insallah dostum artik insallah masallah idare edecez

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
insallah dostum artik insallah masallah idare edecez

Donanımsal şeyler dışında bir çok şeyi getirmeye çalışacaklardır diye düşünüyorum ben.Heleki bu tarz küçük ama güzel şeylere kesin gözüyle bakıyorum.Tabi bunu zaman gösterecek büyük konuşmamak lazım...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayırlı olsun

zorbaa

Üye
:D bekleyip gorecez

15097

15097

Üye
Zarif duruyor :hmmm

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
  • Bi dahaki telefonum ya Lumia olacak yada iphone 5. Ama WP 8 daha cazip geliyor. Seneye yaza daha da gelişir. 9 çıkar falan.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Bi dahaki telefonum ya Lumia olacak yada iphone 5. Ama WP 8 daha cazip geliyor. Seneye yaza daha da gelişir. 9 çıkar falan.

Wp8 windows9 cikana kadar sistem duzeltmeleri ve fw guncellemeleriyle gelistirilir. Windows9 un cikmasina da heralde 4-5 yil vardir.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Wp8 windows9 cikana kadar sistem duzeltmeleri ve fw guncellemeleriyle gelistirilir. Windows9 un cikmasina da heralde 4-5 yil vardir.

İnşallah o kadar vardır da zırt pırt büyük güncelleme diye Wp8 telefonlara güncelleme desteğini çekmezler :tebessüm: Ben 18 ay sözü geçtim 2 yılı bulur en az destek diye düşünüyorum ki 2 yıl dönemin şartlarına göre muhteşem bir olay.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

İnşallah o kadar vardır da zırt pırt büyük güncelleme diye Wp8 telefonlara güncelleme desteğini çekmezler :tebessüm: Ben 18 ay sözü geçtim 2 yılı bulur en az destek diye düşünüyorum ki 2 yıl dönemin şartlarına göre muhteşem bir olay.
Bir yillik cihazlarin android gibi oturmus bir sistemde guncelleme alamadiklarini gorunce microsoftun 18ay garanti vermesi bile buyuk bir olay.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
symbian.forever

symbian.forever

Üye
çok güzel :tşk:

- - - Eklendi - - -

şu wp8 bi çıksın varya :eller:

n000k

n000k

Üye
süper olmuş :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bildirimlerin görselliği çok hoş ya... :alkis

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konuyu güncelliyelim :)

Windows Phone 8 de kilit ekranına 5 adet bildirim ekleyebiliyoruz ve bu resimde diğer resimden farklı olarak ap mobile ve outlook yerine twitter ve facebook bildirimleri görünüyor.. Yani windows phone 8 kilit ekranından artık facebook ve twitter bildirimlerinizi de takip etmeniz mümkün :)

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt