byibo
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu o değil bu tarayıcı olangeçen gün ali kemal abi @papakudioflu gelebilir demişti(kaspersky internet security) sanırım o program
işte bu tarayıcıyı mı kastetti acaba?bu o değil bu tarayıcı olan
virüs programı ile tarayıcı farklı şeyler Ali Kemal abi virüs programını söylemişti bu tarayıcı.işte bu tarayıcıyı mı kastetti acaba?
neden sırıttınız anlamadım ?
bu tarayıcı arkadaşımgeçen gün ali kemal abi @papakudioflu gelebilir demişti(kaspersky internet security) sanırım o program
İnternet Security'nin kısmi olarak entegre edildiği bir nevi tarayıcı ama çok yakında buna da ihtiyaç kalmayacak.
haber için teşekkürler bu arada
bende anlayışınız için size teşekkür ederim güzel dostlar
Aynen ben böyle güvenli tarayıcı görmedimhiçbirşeye girilmyor ki
Her Konuya Neden Bunu
Her Konuya Neden Bunukoyuyorsunuz biz koyunca sıkıntı oluyor hemen uyarılıyoruz bunuda uyarın
Konu Kirliliği Olmasın PM AtıyorumSöz konusu üyemiz sadece konunun kilitlenmesi gerektiğine dair düşüncesini belirten bir ifade koymuş.
Yanına herhangi ayrı bir yorum yapmamış. Belli ki haberin daha önce verildiğini düşünüyordu.
Ancak söz konusu haber yeni olduğundan ve ilgilenip denemek isteyenler olacağından, açık olmasında sakınca görmedik.
Siz ise insanlara işini öğretmeye çalışır gibi yorumlar yapıyorsunuz, uyarılmanızın sebebi bu.
"Fikir belirtmek" ile "emir verir gibi konuşmak, her şeye karışmak, ısrarla kurallara uymamak" arasında oldukça fark var.
İyi forumlar.
ben hiç bir yere giremedim siz nasıl girdiniz?arkadaşlar şuan denedim gözle görülür bir hız var özellikle sitelere giriş ve sayfa geçişi yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?