İpucu Wp8 Ile Mobilden Yasaklı Sitelere Girmek

Sponsorlu Bağlantılar

Kubilayozdmrr

Üye
    Konu Sahibi
Wp8 Ile Mobilden Yasaklı Sitelere Girmek
Arkadaşlar yanlış anlamayın okuldaki wifi ağı facebook'u bile engelliyor. Bunun için wp8 ile uyumlu bir program lazım. Mesela Pc'ler için Ultrasurf var çok işe yarıyor bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. :/

turbocore35

turbocore35

Üye
neden 2 adet konu açıyorsun giremezsin :D

Kubilayozdmrr

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış oldu silemiyorumda nası silecez :D

kursat99

kursat99

Üye
Google Translate i denedinmi

umutgidik

umutgidik

Üye
Open dns kullanmanız gerek o imkanda şuan için wp'de yok

caglar b

caglar b

Üye
Belkide okulun interneti ile faceye girmemen gerekiyordur

• Beğen
Tepkiler: ON9, Hagios, Akhtoher ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
WP'de şu an DNS değişikliğine izin verilmediğinden engellenmiş sitelere WP Telefonlar üzerinden erişmeniz olanaklı değildir. İleriki zaman diliminde Microsoft bu ayarların değiştirilmesine izin verirse, ancak o zaman DNS ayar değişikliği yaparak erişim sağlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: GodMode
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: pirenuri, m542tf, dgrszzzwp ve 1 kişi daha

HalfEvil333

Üye
üzerinden girmeyi dene

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
hidemyass.com candır kanka wgsjdndj

ecel54

ecel54

Üye
nokia xpress, uc browser gibi tarayıcıları dene

kursat99

kursat99

Üye
Yukarıdaki mesajımı görmedin herhalde. Google Translate ile girebilirsin. Mesela ben şu an mp3skull.com a giremiyorum. Ama Google Translate de çeviri ekranına yazdığımda siteye girebiliyorum. Bu yöntemi deneyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Bay H

Bay H

Üye
Wi-fi üzerinden proxy ayarını değiştirerek girilebiliyordu her siteye. Her gün güncel proxy paylaşan yerler mevcut oralardan sürekli proxy değiştirerek girebilirsiniz diye tahmin ediyorum facebook a

erdgnblt

erdgnblt

Üye
192.168.2.1 yada 192.168.1.1 ile modeminin arayüz ekranına gir.
Giriş bilgilerin ile giriş yap arayüz ekranına. Oralarda modemden ayarlanan dns yeri var. (Modemin markasına göre arayüz ekranı değiştiğinden birşey söyleyemem ama bulursun.)
DNS ayarlarını ordan değiştirip girebilirsin. (yada Proxy)

Bunu okulda modem senin olmadığı için yapamazsın ama evde felan yasaklı sitelere gircek olanlar deneyebilir.

hasan38-kysr

Üye
Arkadaşlar yanlış anlamayın okuldaki wifi ağı facebook'u bile engelliyor. Bunun için wp8 ile uyumlu bir program lazım. Mesela Pc'ler için Ultrasurf var çok işe yarıyor bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. :/
Aynı sorun bende de vardı. Wifi ile bağlanıyorsan modemim ağ dns değiştirebilirsin. Telefon ile uğraşmana gerek kalmaz:)

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
proxy candır.

Kubilayozdmrr

Üye
    Konu Sahibi
Belkide okulun interneti ile faceye girmemen gerekiyordur
Oda doğru :)
Yukarıdaki mesajımı görmedin herhalde. Google Translate ile girebilirsin. Mesela ben şu an mp3skull.com a giremiyorum. Ama Google Translate de çeviri ekranına yazdığımda siteye girebiliyorum. Bu yöntemi deneyebilirsin.
İlgin için teşekkürler kardeşim.

hidemyass.com candır kanka wgsjdndj

üzerinden girmeyi dene

Saolun deneyeceğim

Üst Alt