wp8 ikonlarini ariyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UcanDepiq

Üye
    Konu Sahibi
wp8 ikonlarini ariyorum
evet arkadaslar basliktata belirttigim gibi png fornatinda wp8 ikonlarini paylasan olursa sevlnirim (mavi ikonlar)

• Beğen
Tepkiler: AHMED...

AHMED...

AHMED...

Üye
bu adrese bir göz at istersen mobilim fazla bakamadim 436 icon var miş

UcanDepiq

Üye
    Konu Sahibi
buradan ico formatinda iniyor ve ben telde kullanamiyorum

• Beğen
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Ahmet bu iconları indiriyorum indirmesine fakat telefonda kullanışlı bir hale getirmemiz mümkün mü ? Aydınlantırsan sevinirim.

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Hmm evet ya bende arıyorum tema yapmak için

AHMED...

AHMED...

Üye

dostum resimde belirtiğim gibi indirmek isteğin iconun üzerine gel png ye tıkla açılan pencerede resmi farklı kaydet de kaydet

sonra sında paint net i indir iconların boyutlarını tek tek 128x128 olarak değiştireceksin bu iş bayaha uzun sürer :D

- - - Eklendi - - -

icon değitirme programını da biliyorsundur onunla değiştireceksin

- - - Eklendi - - -

açılan sayfanın sol tarafında toplu olarakta indirme linki var toplu olarak indirin içinde png formatıda vardır varsa yapmanız gereken boyutlandirmak mobilim yoksa uğraşırdim tek tek

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

dostum resimde belirtiğim gibi indirmek isteğin iconun üzerine gel png ye tıkla açılan pencerede resmi farklı kaydet de kaydet

sonra sında paint net i indir iconların boyutlarını tek tek 128x128 olarak değiştireceksin bu iş bayaha uzun sürer :D

- - - Eklendi - - -

icon değitirme programını da biliyorsundur onunla değiştireceksin

- - - Eklendi - - -

açılan sayfanın sol tarafında toplu olarakta indirme linki var toplu olarak indirin içinde png formatıda vardır varsa yapmanız gereken boyutlandirmak mobilim yoksa uğraşırdim tek tek

Ahmet Nextman hocanın ikon konusuna değinmeden başlangıç olarak bahsettiğin png dosyalarıyla uğraştım.Birde tavsiye aldım svg'ye çevirilir yönünden.Photoshop kullanan biriyim png ile işlem görmek mümkün değil(İnternetde yükleme yaparken kullanırım sadece) o nedenle jpg olarak yedek alırım.Fakat işin boyutu burada farklı format.Onuda denedim düşündüğüm gibi kalite berbat hale büründü.Yani demem o ki arkadaşlarada bir önerimdir.Png ikonları boş geçin ne boyutuyla oynayın,nede kullanın.Yine bir Nextman hocanın tavsiyesiyle Svg'ye yöneldim ve belirttiği gibi vektörel ikonlar kullanarak kalitede hiç sarsılma olmuyo.Bunun yanında şu anda telefonda kullandığımız ikonlarda svg formatında.İcon set olarak verdiğin siteyi kullanarak oluşturduğum tema titreşim modundaymış gibi bir görüntü veriyor en azından anlamak için denemek gerek.Ama ben söylemem gereken yeri söyleyimde yapmak isteyen yine yapabilir.

AHMED...

AHMED...

Üye
ben uğraşmıyorum bu işlerle bilgisayarım yok zaten isteyen arkadaşlara ikon programı için bir alternatif ti :) svg dediğin gibi zaten iyi kapmaya bak alıntıyla uğraşmazsin kendi setini yaparsın svg sadece ikon için değil web aleminde de çok kullanılmaya başladi

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Ahmet dilersen bilgisayarı bölelim kardeş payı yaparız :) Alternatifin png arayanlar için biçilmiş bir kaftan,fazlasıyla sağlam ve şık ikonlar mevcut eline sağlık.Dediğin gibi fazlasıyla katılıyorum sana yalnız benim için biraz erken svg'ye fazlasıyla uzağım.Şu anda Adobe üzerinde Web yoluyla kaydederken açıkcası svg formatınında olmasını isterdim.İşte o zaman tema kendime özgü olurdu.Artık Adobe 7'nin gelmesini bekliyeceğim fikir yoluyla tutulan bir svgnin gelmesi kuvvetle muhtemel.Adobe illustrator ile bu imkan şu anda mevcut fakat hiç ilişiğim olmadı.Artık tavsiyen üzerine yakın bi zamanda svg'ye giriş yapmam gerekiyor gibi.Şimdilik hayırlısı diyelim ne olur ne olmaz keskin konuşmamakda fayda var :)

AHMED...

AHMED...

Üye
hayırlısı olsun dostum kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

ayrıca yorumun başındaki nezaketin için çok teşekkür ederim:) nasip olursa çok sağlam bir pc için beklemedeyim :)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Şahsen ben teşekkür ederim.Svg konusunda öğrendiklerimden ziyade son kısma denk gelsede gözümü,gönlümü fazlasıyla aydınlattın diyebilirim.İnşallah erken gibi görünsede genel tabirle şimdiden hayırlı olsun.Eldekileri çıkartıp işimi görecek sağlamlıkda bir laptop da ben düşünüyorum.O anı hep beraber yaşamamız temennilerimle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt