wp8 google uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
wp8 google uygulamaları
wp 8 için google uygulamaları istiyorsanız buradan oy kullanın :D

katil_197

katil_197

Üye
arkadaşlar google lumialar için uygulamalar çıkarmıyor google uygulama çıkarması için imza topluyorlar size zahmet şu linke tıklayıp sağ taraftaki form mu doldurun

nanotex

nanotex

Üye
Kullandım umarım işe yarar :D

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bizde öyle ümid ediyoruz :D

nanotex

nanotex

Üye
En az 1yılımız var:D Belki yükselemeden batar windows phone :D

serinaga

serinaga

Üye
Kullandım bende bir oy bir oydur, ama emin olun Microsoft ikinci kez hataya düşmez, NOKIA boşa yatırım yapmaz ... Şuan cihazlar ve işletim sistemi otuurdu, artık UYGULAMA mağazasını doldurma zamanıdır, bunun için ne Microsoft ne de NOKIA boş durmaz arkadaşlar, süs olsun 1 yıl sonra bakarız çaresine diye çıkarılmadı bu Windows Phone, daha da geliştirilecektir, bundan hiç şüpheniz olmasın ...

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Kullandım bende bir oy bir oydur, ama emin olun Microsoft ikinci kez hataya düşmez, NOKIA boşa yatırım yapmaz ... Şuan cihazlar ve işletim sistemi otuurdu, artık UYGULAMA mağazasını doldurma zamanıdır, bunun için ne Microsoft ne de NOKIA boş durmaz arkadaşlar, süs olsun 1 yıl sonra bakarız çaresine diye çıkarılmadı bu Windows Phone, daha da geliştirilecektir, bundan hiç şüpheniz olmasın ...
aynı fikirdeyim biyıl işler iyi gitsin diye hiç bi firma bukadar yatırım yapmaz

• Beğen
Tepkiler: n000k
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Istemem Bu Kapitalizm Sirketinin Uygulamalarinii .!

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
katil_197

katil_197

Üye
hedef 10.000 oldu :D

ikbal24

Üye
googlenin ne uygulaması varki youtube falan filan

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
katil_197

katil_197

Üye
youtube,chrome,google,tranlate okadar

Samet.25

daha cikar acele etme yeni sonucta neler cikar neler

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
google wp8 e uygulama çıkarmayacağını açıkladı ya o yüzden böyle bi anket yapmışlar

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Yazılım dediğin zaman en güzelini Microsoft yapar! Google'a ihtiyacı yoktur.. Şahsen ihtiyaç duymuyorum .)

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
aynen bencede gerek yok google uygulamalarına ama ie10 biraz daha gelişmesi laazım

nanotex

nanotex

Üye
Ben değişik şeyleri severim. Chrome tarayıcısının gelmesini isterim ve arama motoru olarak da gelebilir :)

- - - Eklendi - - -

Google, Microsoft a dokundurma yapmak için ie10 dan daha iyi bir chrome yaparsa, Microsoft der ki, adamlar bizim sistemimizde bizden daha iyi tarayıcı yapıyor, daha çok çalışmalıyız. Bu da bizim için iyi olur rekabet ;)

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
google ın ms den daha iyi wp8 uygulama yazabileceğini düşünmüyorum :) chorome yerine opera veya firefoxu tercih ederim :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Google'un yaptığı tarayıcı şu ana kadar ortada.. Hiç kullanmadım ve kullanmak niyetinde değilim. Kötü diye eleştirmiyorum .) Sadece herkes işini yapsın diyorum, Bundan önceki IE sürümlerinide desteklediğim söylenemez ama! MS IE10 ile iyi bir çıkış yakaladı..

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
evet ie 10 başarılı ama eksikleri var tabi mesela upload desteği yok

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Firefox Gelsin Yeterr .. Google Kadar Pis Bir Sirket Yokk .. 4 Uygulamalari Var .. Onlardada Sorun Cikartacaklarsa Birak Yapmasinlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt