hasan karadağ
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ya aslinda 5800 kimligi kazandirsak c503 e sonra c6 port bindirsek uzerine bayagi guzel bir fikir aslinda ????
neden c6 port yapmaya çalışıyoruz bu konuda zekamızı çalıştırana kadar 2-3 ay para biriktirelim yeni tel alalım mesela ben 5 ay para biriktirdim galaxy s3 mini aldım çokta memnunum
bende bir şeyler öğrenmek ve yaratmak istiyorum dostum örneğin ben şu anda almanyaya gidebilirim ama türkiyede kalıyorum bu bir bağlılık anladınmı ??
Anladığm bişe var oda sende bazı sorunlar var
evet s3 miniyi bırakıp c5-03 le uğraşmak mantıksız olabilir ama dediğim gibi bağımlılık
Ben Bu OFW ye hayran kaldım.On numara ama aklıma gelen bir takım dile getirmek istediklerim var.
Mesela bazen Ana ekran menüm kilitleniyor ve mecburen telefonu kapatıp tekrardan açmam gerekiyor.Birde bu JbakTaskman denen bir programın açılmasını istemiyorum onu nasıl engelliyebilirim?
Birde biraz geç cevap veriyor bu konuda yapabilceğin birşey var mı acaba?
Ve son şey ben Operan Mobile veya kendi Web tarayıcısından web bazlı oyun oynamaya çalışıyorum 2-3 tıklamadan sonra "Telefon Hafızanız dolmuştur." gibi uyarı alıyorum ve uygulama kapanıyor.Bunun bir çaresi var mı acaba?
(Ana ekranım W8 tipinde.)
(Oynadığım oyun ikariam (reklam a felan giriyor mu bilmiyorum eğer giriyorsa kusura bakmayın düzeltebilirim))
Şimdiden teşekkürler.
mesajdaki sohbet bölümünü biraz daha görselleştirirsen on numara olucakc5-03 kullanıcısym.
Bulmaya çalışırım
C3-03'un on numara sohbetlerı
radyo da kulaklık çalışmıyo direk hoparlöre veriyor (telden de kaynaklanabilir) birde klavye orjinal olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?