wp8, android, ios yardım

Sponsorlu Bağlantılar

yusufakkurt

Üye
    Konu Sahibi
wp8, android, ios yardım
lumia 920 mi iphone 5 mi galaxy s4 mü almalıyım.. yardım eder misiniz lütfen

MaxipmaN

Üye
oyun uygulama istersen l920den uzak dur

enterneoll

enterneoll

Üye
oyun istiyorsan iphone 5 veya galaxy s4, ama sadece kamera isterim diyorsan lumia 920

fk555897

fk555897

Üye
Kamera senin için önemli ise Nokia Lumia 920, Oyunlar ve hız daha önemli ise iPhone 5 al. S4'de bazı stabilite sorunları var yoksa onu da katacaktım içine.

Lenneth

Üye
Özetle;
Lumia 920 = Kamera + Büyük Ekran
Galaxy S4 = Kişiselleştirme + Oyun / Uygulama + Büyük Ekran
iPhone 5 = Stabilite + Akıcılık + Oyun / Uygulama

Buyrun terchinizi yapın.

Hasand.

Hasand.

Üye
Kamera senin için önemli ise Nokia Lumia 920, Oyunlar ve hız daha önemli ise iPhone 5 al. S4'de bazı stabilite sorunları var yoksa onu da katacaktım içine.
:megafon:BEN S4 kullanıyorum super telefon iphone 5 ( 5 katlar) iphone alma(4,4sle aynı) bence lumıa 920 al cunku kamera olsun gorunurluk olsun guzel telefon zamanla uygulamaları gelisecek......... secim senin

KernelTeam

KernelTeam

Üye
iphone 5= uygulama,stabilite,yazılım. Şunu bil ki en iyi mobil işletim sistemi ios'tur, her konudan iyi çünki tek bi arayüz sıkıcı olabilir ama ios7 güncellemesi ile telefonu kullanmak hobi haline geldi artık wp daha yeni bir işletim sistemi bence fazla bulaşma ona zira kamera ile işin çok varsa yada sosyal ağlarda takılıyorsan bi bak derim ama benim tercihim iphone5 den yana olacaktır samsungun türkiyedeki altyapısı fazla iyi değil ve stabilite olarak samsungun touchwiz arayüzü pek iyi değil, yinede bi teknoloji marketinde bu ikisinni karşılaştırmak senin için en doğrusu olacaktır :oke:

MaxipmaN

Üye
:megafon:BEN S4 kullanıyorum super telefon iphone 5 ( 5 katlar) iphone alma(4,4sle aynı) bence lumıa 920 al cunku kamera olsun gorunurluk olsun guzel telefon zamanla uygulamaları gelisecek......... secim senin

4 4sle aynı mı komik olup rezil etme kendini derim

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Aynen 4 ve 4s'in ayni olan tek yanı kasası :D

IVI-Elia

Üye
Bakın lütfen gereksiz tartışmalara ona buna gerek yok yok sadece kamera için filan nedir?

Dürüst olmak gerekirse yeni iOS arayuzuyle bayağı hoşuma gitti

•Hızlı olsun, kolay kullanılsın ele otursun, bol bol uyg. olsun dersen iphone 5 iyidir.Kamerası ekranı da çok iyidir.

•Eğer ki yeni bir deneyim , hız , kamera , ekran vs dersen 920.Ben de bu cihazı kullanıyorum eksiği yok mu var tabii ancak bunlar hızle gideriliyor.Ki çok yakın zamanda Bi güncelleme var. Yani ben beklemem dersen WP düşünme. Ama almışken gelişmesini bekler cihazının tadını çıkarırım dersen ne ala seni pişman etmez.

•Özgürlük. Uyg. vs dersen S4. Ancak bence android alacaksan HTC ONE alın.Tabiki seçim sizin ancak arayuzu görünümü ekranı ve tabiki sesi çok daha iyi.Benchmark testlerindeki perf. farkı hissedilmez derecede az (kullanımda hiç yok denebilir).

Tavdiyem gidin deneyin hepsini hoşunuza gideni alın.

Ve lütfen yok o Bi halta yaramaz sadece kamera için alırsan olur, WP dan mi şey olmaz, Android yavaş Bi halta yaramaz gibi yorumlar olmadan güzelce tartışalım.

• Beğen
Tepkiler: romaryu ve Burakkkk250
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Gözüne hangisi daha akıcı daha hoş geliyorsa onu al

fingerback5

fingerback5

Üye
S4ü salla HTC One varken almak telefona hakaret olur :oke:

KernelTeam

KernelTeam

Üye
hiç te bile htc one batarya ve kamera olarak s4den daha kötü htc one ı alacak birisinin kamerayı gözden çıkarması lazım

fingerback5

fingerback5

Üye
hiç te bile htc one batarya ve kamera olarak s4den daha kötü htc one ı alacak birisinin kamerayı gözden çıkarması lazım

S4 s3le aynı sure batarya sunuyor gecen hafta dayim aldi degistirmeyi planliyor.Oyuna veya uygulamaya girmediginiz surece s3den farki yok.Kamerayı sadece mpx degerine gore yargilarsan hataya dusersin.One internetten gordugum kadariyla gayet guzel resimler cekiyor.Oneın bataryası hakkinda bir fikrim yok ama 1 gunu cikarabilir heralde.

Takipçi Satın Al

Üst Alt