TurboCall
Üye
telefonunuz güncel.Arkadaşlar heyecan yapmayın ama şuan güncelleme kontrolü yaptım, epey uzun sürdü ve hata verdi. Ekran da şu yazıyor: "Şuanda güncellemeleri kontrol edemiyoruz. (80072efd)" Bir daha deneyeceğim.
telefonunuz güncel.Arkadaşlar heyecan yapmayın ama şuan güncelleme kontrolü yaptım, epey uzun sürdü ve hata verdi. Ekran da şu yazıyor: "Şuanda güncellemeleri kontrol edemiyoruz. (80072efd)" Bir daha deneyeceğim.
920 ile karşılaştırınca öyle tabiki ama 620ye göre çok daha iyiBence kullandım ama beni çok da tatmin etti diyemiyorum. Sadece ekran büyük. 920'm ile kıyas bile edemedim. Yani ı kadar da özel bir cihaz değil.

Tamam geldiği zaman çağrı atarsın sen bize,nöbette uyuma amagece uyumuyorum ben gece gelirse söylerim size siz uyuyun bakim![]()

Sen heyecan yapmaya gerek yok derken zaten ister istemez heyecanlanıyoruzArkadaşlar heyecan yapmayın ama şuan güncelleme kontrolü yaptım, epey uzun sürdü ve hata verdi. Ekran da şu yazıyor: "Şuanda güncellemeleri kontrol edemiyoruz. (80072efd)" Bir daha deneyeceğim.
:Mesaj akışını kesen bir mesaj oldu bu tebrikler.Arkadaşlar heyecan yapmayın ama şuan güncelleme kontrolü yaptım, epey uzun sürdü ve hata verdi. Ekran da şu yazıyor: "Şuanda güncellemeleri kontrol edemiyoruz. (80072efd)" Bir daha deneyeceğim.

Bi kan davasına dönmediği kalmıştı,nokia ile kanlı bıçaklı olduk şimdideBeyler yarın gelmezse kan çıkar
Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

8.1 diyelim şunaYarın gelmezse güncelleme burada 8,5 şiddetinde deprem olur
Türksat 3A ile gönderildi.

valla hiç Bi b.k olmaz. Yine yaşar yine söver geçerizyarın gelmezse Microsoft kendi kuyusunu kendisi kazmış olur.
Çok da kasmaya lüzum göremiyorum ben. Sonuçta bir kaç yeni özellik gelecek. Gören de diyecek ki hayırdır Microsoft Windows Phone 8.1 ile Marsa ilk insansız Lumia uçuşları başlayacak. Ben 620 de kullandım. Kullanım hissiyatı bence daha iyi geldi bana 1320'den...920 ile karşılaştırınca öyle tabiki ama 620ye göre çok daha iyi![]()
ekran çok büyük olduğu için çözünürlük kalitesini etkiliyorBen 620 de kullandım. Kullanım hissiyatı bence daha iyi geldi bana 1320'den...