Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlar heyecan yapmayın ama şuan güncelleme kontrolü yaptım, epey uzun sürdü ve hata verdi. Ekran da şu yazıyor: "Şuanda güncellemeleri kontrol edemiyoruz. (80072efd)" Bir daha deneyeceğim.
telefonunuz güncel.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler yarın gelmezse kan çıkar

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

habbuj

habbuj

Üye
Bence kullandım ama beni çok da tatmin etti diyemiyorum. Sadece ekran büyük. 920'm ile kıyas bile edemedim. Yani ı kadar da özel bir cihaz değil.
920 ile karşılaştırınca öyle tabiki ama 620ye göre çok daha iyi :)

ErenMSC

Üye
Arkadaşlar heyecan yapmayın ama şuan güncelleme kontrolü yaptım, epey uzun sürdü ve hata verdi. Ekran da şu yazıyor: "Şuanda güncellemeleri kontrol edemiyoruz. (80072efd)" Bir daha deneyeceğim.
Sen heyecan yapmaya gerek yok derken zaten ister istemez heyecanlanıyoruz :ehe:

Heimdalll

Heimdalll

Üye
telefonunuz güncel son denetleme 2 saniye önce:(

beats

beats

Üye
Mesaj akışını kesen bir mesaj oldu bu tebrikler.:alkis

• Beğen
Tepkiler: emz, PureFood ve ThunderblastX
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
O güncelleme buraya gelecek :D

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Esendağlı
anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşlar forum içinde kullandığınız ifadelere dikkat edelim. Bu bir genel uyarıdır aksi takitrde ceza alabilirsiniz , iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: habbuj
habbuj

habbuj

Üye
Birbirinize hakaret edip tartışmasanız daha iyi olur.Bir güncelleme için kalp kırmayalım. Ceza almanıza neden olur uyarayım

metrix355

metrix355

Üye
Niye insanların sinirleri gerilince hep siyasete gelir olay anlamış değilm :(

Rainesto

Rainesto

Üye
Beyler Sadece the verge ve tom warren yarın diyor Joel amca bu hafta dedi bu kadar ümitlenmeyin

ON9

ON9

Üye
yarın gelmezse Microsoft kendi kuyusunu kendisi kazmış olur.
valla hiç Bi b.k olmaz. Yine yaşar yine söver geçeriz:) Çok da kasmaya lüzum göremiyorum ben. Sonuçta bir kaç yeni özellik gelecek. Gören de diyecek ki hayırdır Microsoft Windows Phone 8.1 ile Marsa ilk insansız Lumia uçuşları başlayacak. ;)

• Beğen
Tepkiler: emz, skynet ve Esendağlı
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
tom amca hafta başından demedi mi ? hatta amerika da hafta başı pazardı pazartesiydi bi ton mesajlar yazıldı yaniiiii yarın işte uzamasın hadi bakim yataklara uyuyun ben yazarım gece gelirse ;) çağrıda atarım özelden noları bırakın :P

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, flutewoddy ve Esendağlı
ON9

ON9

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Heimdalll

sefaturut

Üye
Demir alduk limandan,
Hava kesti bi yandan,
Herşeyi unuturum,