İlla küfür mü istiyor bu adam...

Geliştirici ön izleme sürümünün teknik sorunlardan dolayı ertelendiği yazıyor. Üzgünmüş.![]()

metindeki yazı fontuna bakılırsa sahte olduğu ortaya çıkar ben joeyi anlık bildirimle takip ediyorum böyle bir twit atmadı arkadaşların aklını bulandırmayalım
Tost Makinası ile gönderildi.
bekliyordum böyle bir haber hiç şaşırmadım doğrusu derken sahte olmasına şaşırdım

8.1 FB uygulaması daha iyi bir entegrasyonla çalışacakmış. Tip aynı olacak.
Dev. Prev. Sürümünde kilit ekranı temaları için uygulama olmayacakmış tam sürüm ile yada daha sonra gelecekmiş. Yani biraz daha bekleyeceğiz bu uygulamalar için.
O amerikadaki bing aramayı herkes alacak fakat cortana Amerika ya özel olacak arkadaşlar.
Office uygulamalarında sadece hata düzeltmeleri varmış yapısal değişiklik yok.
3 kolon 620 de de olması yüksek ihtimal. 2.5 falan diyorlardı ya.
520 de olup 620 de olmaması saçmalık bence koy gitsin isteyen açar isteyen açmaz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Koyacaklar zaten büyük ihtimal ama tahminimce çoğu 620 sahibi açmaz. Küçük kutucuklar baya küçülecek.
şahsen bende açımayacam ama koymamakta saçmalık
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Söylemine aynen katılıyorum.Yani doğrusun. Koysunlar isteyen açsın. Zaten ufak görenler beğenmeyip eski haliyle kullanmaya devam edeceklerdir. Şahsen bende 3. Kolonun biraz büyük ekranlarda daha hoş durduğuna inananlardanım.

Gece gece adamın kalbine indireceksin abi. Neyse ki twitter dan çıkıp foruma girmiştim

Benimki de işsizlik işte.Gece gece adamın kalbine indireceksin abi. Neyse ki twitter dan çıkıp foruma girmiştim![]()
Diğer tarafta işim kalmayınca, küçük bir şaka hazırlayayım dedim güya. İnşallah kimse kızmamıştır. Neyse mesajları sildim alıntılar kalabilir. Kusura bakmayın, herkese iyi geceler diliyorum. 
Yani doğrusun. Koysunlar isteyen açsın. Zaten ufak görenler beğenmeyip eski haliyle kullanmaya devam edeceklerdir. Şahsen bende 3. Kolonun biraz büyük ekranlarda daha hoş durduğuna inananlardanım.