Dejavuex
Üye
maalesef yok kardeşim dua edelim de dahada sarkmasın 14 üne odaklandık artık
haftabaşı pazar günü oluyor içimizde bir ihtimal pazar günüde bekleyeceğiz ve beklenen gün ertesi gün..
maalesef yok kardeşim dua edelim de dahada sarkmasın 14 üne odaklandık artık
bu saatten sonra bi aksilik olmasında sürprize gerek yokhaftabaşı pazar günü oluyor içimizde bir ihtimal pazar günüde bekleyeceğiz ve beklenen gün ertesi gün..
Seninle alakası yok İnstagram bu akşam üzeri tüm dünyada çöktü
neyse düzeldi şimdi.21 de falan geslin yaYanlış hatırlamıyorsam tüm dünyada aynı anda kullanılabilir olacak diye bir açıklama yapılmıştı bundan ötürü Türkiye de 16.00-20.00 arası gelebilir.
eve o zaman gelicem 
Bunu ben hiç bilmiyorum?
bu saatten sonra her şey normaldir o kadar çok şey paylaşıldıkı ne ne zaman hepsi birbirine karıştıhatırlayan yok mu hiç yoksa ben kendim uyduruyor muyum kafam çok karışık
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bu çok söylendi ama sanırım bu böyle olmayacak. Bide hafta başının kesin pazar olduğundan eminimisiniz. Bana da onlar için pazartesi gibidir geliyor. Onlarda şöyle bir şey var belki sizin aklınıza oradan öyle kalmıştır. Hristiyanlarda pazar günü kutsaldır. Nasılki bizde cuma günüyse onlarda pazar. Pazar günleri herkes ailecek kiliseye falan gider o günde tatil olur bu yüzden. Bence pazar değilde pazartesi verecekler.Bence yarın verilebilme ihtimali var hafta başı pazar onlarda
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
benim merak ettiğim küçük bir konu var. şu zil sesi yapmak için telefonu bilgisayara bağlamak gerekiyordu ya, 8.1 ile müziklerimizi direkt olarak zil sesi yapabilecek miyiz bilgisayara gerek kalmadan?
gelmez çünkü farklı bir şekilde bağlıymış wpde bu yüzden yapamayız diye açıklama yapmışlardıŞarjı çok feci tüketebilir bence
Birşey bilindiğinden değil sadece şu mantıkla düşünüyor ;
520'de olmadığı için Microsoft hiç bir cihaza vermez.Yanlış bence verebilir hiç belli olmaz 520 almaz o ayrı birşey her cihaz herşeyi alıcak diye bir yasa yok sanırım bazı özellikler kısıtlanmalı ki ileri cihazlar satılsın şöylede yapabilir.
925 üzeri veya 1020 üzeri cihazlara verir örnek sadece tabi ki veya 1gb üzeri cihazlar alır gibi gibi gibi bir cok teori üretilebilir.
Gelen bütün özellikler ilk sayfada güzel bir şekilde sıralanmış.Ağır çekim video geliyorum arkadaşlar 8.1 ile.
whatsapp beta androidle aynı ama daha gelmedi kararlı sürümWhatsapp, foursquare gibi uygulamalar yaklaşık üç aydır güncelleme almıyor, ev arkadaşım çok yaratıcı küfürler üretti lumia 920'si için.
Bakalım geliştiricilere bir itme sağlayacak mı güncelleme konusunda.