Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam tüm dünyada aynı anda kullanılabilir olacak diye bir açıklama yapılmıştı bundan ötürü Türkiye de 16.00-20.00 arası gelebilir.
21 de falan geslin ya :D eve o zaman gelicem :D

• Beğen
Tepkiler: runo6
TurboCall

TurboCall

Üye
Hastaneye gidicem sabahtan gelsin yada saat 4 gibi gelsin pazartesi gelmezse delircek herkes ama .:D.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
hatırlayan yok mu hiç yoksa ben kendim uyduruyor muyum kafam çok karışık

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bu saatten sonra her şey normaldir o kadar çok şey paylaşıldıkı ne ne zaman hepsi birbirine karıştı

• Beğen
Tepkiler: emz

skynet

Üye
Şafak doğan güneş diyebilir miyiz :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bence yarın verilebilme ihtimali var hafta başı pazar onlarda

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Dexter Morgan
dakamon

dakamon

Üye
Bence yarın verilebilme ihtimali var hafta başı pazar onlarda

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Bu çok söylendi ama sanırım bu böyle olmayacak. Bide hafta başının kesin pazar olduğundan eminimisiniz. Bana da onlar için pazartesi gibidir geliyor. Onlarda şöyle bir şey var belki sizin aklınıza oradan öyle kalmıştır. Hristiyanlarda pazar günü kutsaldır. Nasılki bizde cuma günüyse onlarda pazar. Pazar günleri herkes ailecek kiliseye falan gider o günde tatil olur bu yüzden. Bence pazar değilde pazartesi verecekler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
pazartesi beyler ;)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
:aglaaz önce yanlışlıkla kulaklığım konu başlığının "sdk üst düzey" bölümünü kapatmış, sadece wp8.1 geliştiricilere sunuldu yazısı göründü. Kalpten gidiyordum

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
benim merak ettiğim küçük bir konu var. şu zil sesi yapmak için telefonu bilgisayara bağlamak gerekiyordu ya, 8.1 ile müziklerimizi direkt olarak zil sesi yapabilecek miyiz bilgisayara gerek kalmadan?

kardeş zil sesi yaratıcı diye bir şey var ???

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

efeler12

efeler12

Üye
Şarjı çok feci tüketebilir bence :D

Birşey bilindiğinden değil sadece şu mantıkla düşünüyor ;

520'de olmadığı için Microsoft hiç bir cihaza vermez.Yanlış bence verebilir hiç belli olmaz 520 almaz o ayrı birşey her cihaz herşeyi alıcak diye bir yasa yok sanırım bazı özellikler kısıtlanmalı ki ileri cihazlar satılsın şöylede yapabilir.
925 üzeri veya 1020 üzeri cihazlara verir örnek sadece tabi ki veya 1gb üzeri cihazlar alır gibi gibi gibi bir cok teori üretilebilir.
gelmez çünkü farklı bir şekilde bağlıymış wpde bu yüzden yapamayız diye açıklama yapmışlardı

ykd96

ykd96

Üye
çoook ıssızlaştı buralar... :bablik:

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ağır çekim video geliyorum arkadaşlar 8.1 ile.

Rainesto

Rainesto

Üye
pazar gelme ihtimalide var ama pek umutlanmayın

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ağır çekim video geliyorum arkadaşlar 8.1 ile.
Gelen bütün özellikler ilk sayfada güzel bir şekilde sıralanmış.
· Ses ve video dosyalarını düzenleme; Ses efektleri, video efektleri; yavaş çekim (slow motion video) desteği
Evet geliyor..

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

nonamex

Üye
Whatsapp, foursquare gibi uygulamalar yaklaşık üç aydır güncelleme almıyor, ev arkadaşım çok yaratıcı küfürler üretti lumia 920'si için. :gul:

Bakalım geliştiricilere bir itme sağlayacak mı güncelleme konusunda.

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Whatsapp, foursquare gibi uygulamalar yaklaşık üç aydır güncelleme almıyor, ev arkadaşım çok yaratıcı küfürler üretti lumia 920'si için. :gul:

Bakalım geliştiricilere bir itme sağlayacak mı güncelleme konusunda.
whatsapp beta androidle aynı ama daha gelmedi kararlı sürüm

Üst Alt