Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar belki de dosya yöneticisi de gelir :) tanıtım 18:30 da başlıcak az kaldı sızıntıda olmayan birçok özellik daha gelecektir

Dejavuex

Dejavuex

Üye
hazır olun sızıntılaraaaa :)))

emz

emz

Üye
neyin kısıtı zaten dosya klasörleri gösterse olay tamam :):):)

Tost Makinası ile gönderildi.

Aynen öyle. Siz şu an olmaya şeylere çık heveslisiniz ama eğer dediğiniz gibi olurda dosya yöneticisi konulursa tüm dosyalar bulunabilir demektir. Mesela en basitinden android örnek verilebilir. Hangi ünlü firma size android telefonu satarken size tüm klasörlere erişim izni verir? Ama siz o telefonu aldıktan sonra hemen yaklaşık 30 saniye ile 1 dakika aralığında süren bir root işlemi ile her istediğinizi yapabilir hale geliyorsunuz. Bu iş aynı android dekine döner o zaman. Ya da size symbian ı örnek vereyim. Orada da dosya yöneticisi vardı. İşin içine dosya yöneticisi girdi mi her dosyayı dışarıdan yükleyebilir hale geliyor sistem. Bu nedenle onda da root dosyalarına çok basit erişilebilir oluyordu. Eğer gerçekte de bu dosya yöneticisi gelirse wp'nin en önemli özelliği olan virüs bulaşamaması artık olmaz. Ayrıca dünyanın en iyi markası dahi (ister apple deyin, ister samsung ama benim aldığım örnek apple) dosya yöneticisine sahip değil. Hem de hiçbir cihazında yok. Olanlarda işleme tabii tutulmuş be virüse açık. Allahtan bizde telefon kapalı şarj olmuyor ki böyle hacı yöntemleri gerçekleşmiyor. Kısacası şu an piyasadaki en güvenli cihazları kullanıyoruz. O nedenle ms e kızmak yerine birazdan bu iyi yönlerinden dolayı teşekkür edin. Onlar sizleri düşünüyor.
Kusura bakmayın ms çalışanı gibi konuştum ama gerçekler bu. Adminlerde biliyor.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve hookword
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cortana Bing ayarlar sayfasında yerini aldı:eller:

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, OttomaN TigeR, suyunsesi ve 3 diğerleri
zaakaan

zaakaan

Üye
Üniversite de gece eğitim gördüğüm için kendime kızacağım nadir günlerden biri... Niye 18.30 niye :D ama herhalde önemli kısımlara yetişirim :)

bugracivcik

Üye
İnşallah beğeniceğimiz ve şarzı az yiyen bi guncelleme gelir yoksa dahada pişman olmayalım

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Ben de işte olduğum için tekrarını izlerim artık :)

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

bugracivcik

Üye
Nereden izleyebiliriz bilgim yokda yardımcı olurmusunuz :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01 ve bugracivcik

bugracivcik

Üye
İlgilendiğiniz için çok teşekkur ederim :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
son 2 saat .eller.

yunusiyunus

Üye
Sabırsızlanıyom valla

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

vacca

Üye
#moreLumia saat kaçta başlıyor bilginiz varmı

TurboCall

TurboCall

Üye
Acıba bügün verirlermi diye sormadan edemiyorum kendime .:D.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
B
[QOTE="turbocoreburada, post: 6908499, member: 2521711"]Acıba bügün verirlermi diye sormadan edemiyorum kendime .:D.[/QUOTE]
bugün olmaz ama hafta sonu neden olmadı ki...

dakamon

dakamon

Üye
1saat 36 dakika kaldı :D

Tost Makinası ile gönderildi.

ON9

ON9

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Üst Alt