Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
neye göre diyosun bunu peki
BREAKING!
The Developer Preview will hit us on the 8th of April. And the actual Windows Phone 8.1 update will start rolling out in May. This has been reported by the trusted sources of NokiaPoweruser.

Looks like we have to wait 8 more days until we get our hands on it.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX

ArMaGeDdOn_87

Üye
Yerinizde olsaydım elimdeki tüm Microsoft'a ait ürünleri elden çıkarırdım. 2 gündür neler çekiyorum onlar yüzünden. Şahsen tüm uygulamalarımı marketten kaldırmak ve Mac'e geçiş yapıp open source projeler üzerinde çalışmak istiyorum. Ramak kaldı bu isteklerimi gerçekleştirmeme.
Bende her zaman bunu söylüyorum ama burdaki arkadaşların fikirleri çok zor değişir

emz

emz

Üye
Yerinizde olsaydım elimdeki tüm Microsoft'a ait ürünleri elden çıkarırdım. 2 gündür neler çekiyorum onlar yüzünden. Şahsen tüm uygulamalarımı marketten kaldırmak ve Mac'e geçiş yapıp open source projeler üzerinde çalışmak istiyorum. Ramak kaldı bu isteklerimi gerçekleştirmeme.
Hocam hayırdır ne oldu? Çok agresifleşmişsiniz. Siz beğeniyordunuz? Sizi sinirlendirecek ne yaptı bu MS? Vallahi yandılar:aman2:
Bende her zaman bunu söylüyorum ama burdaki arkadaşların fikirleri çok zor değişir

O fikirler bir de bizim cebimizdeki paraya bağlı. Mesela param olsa bende apple kullanırım rahat rahat. Ama gücüm anca 520 almaya yetiyor. Şimdi buradan geçiş yapmak da benim için zor. Bende en iyisi bu diye bununla yetiniyorum. Elimizdekiyle yetinmek bizi mutlu ediyor en azında.

kesasd

kesasd

Üye
Microsoft yaşadığım kullanıcı hesap yönetimi sorununu 2 gündür çözemiyor. Zaten Ms Türkiye ofiste çay demleyip anca içiyor onun dışında birşey yaptıklarını düşünmüyorum teknik destek anlamında. USA ekibi ilk 3 ay MS Windows ürünlerine teknik destek sunuyor dedi. Şaka olmalı bu. 500TL para öde lisans al ve sorunu çözmek için sadece sana "Microsoft dışında sitelerden" link verilsin. Teknik destek almak için 39$ dan 149$ a uzanan hizmet almak gerekiyormuş. 1 yıllık 149$. Microsoft'un bittiği andır benim için. Teknisyenler format at diyor :) Ya bu çözüm için mi 500TL verdim ben? Bide birkaç teknisyen sohbeti sonlandırıyor kafasına göre. Her seferinde özür diliyor bir sonraki teknisyen. Böyle bir anlayış olamaz.

Ki şimdide Windows Phone bekliyoruz. Herhangi bir teknik sorunda bir başımıza kalıyorsak ben hiçbir MS ürününe güvenmem.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
İlaçlı Windows 8 Media Center Edition kullanıyorum..kafam rahat :D

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: emz
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Ben yükledim programı beta için yazılmıştım, gerçekten çok kaliteli ve çoğu sitede bulamadığım dizileri (Simpsons hastasıyımdır) 1. sezondan itibaren izleyebiliyorum.
south park ???

ArMaGeDdOn_87

Üye
Hocam hayırdır ne oldu? Çok agresifleşmişsiniz. Siz beğeniyordunuz? Sizi sinirlendirecek ne yaptı bu MS? Vallahi yandılar:aman2:

O fikirler bir de bizim cebimizdeki paraya bağlı. Mesela param olsa bende apple kullanırım rahat rahat. Ama gücüm anca 520 almaya yetiyor. Şimdi buradan geçiş yapmak da benim için zor. Bende en iyisi bu diye bununla yetiniyorum. Elimizdekiyle yetinmek bizi mutlu ediyor en azında.
İstanbul da Apple kendi mağazısının açılışını yaptı yüksek ihtimal sende biliyosundur,artık ürünler daha uygun fiyattan satılcak

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Rainesto

Rainesto

Üye

biraz daha yükseltmek istersen satıp 525 alabilirsin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
BREAKING!
The Developer Preview will hit us on the 8th of April. And the actual Windows Phone 8.1 update will start rolling out in May. This has been reported by the trusted sources of NokiaPoweruser.

Looks like we have to wait 8 more days until we get our hands on it.
tokat gibi cevap oldu bu :) inş böyledir de 8inde bari gelse preview o zaman bayram eder herkez

Rainesto

Rainesto

Üye
evet düzeltiyorum 5 Nisan da Zorlu Center'da saat 10:00 da büyük açılış var ve bundan sonra fiyatlar daha uygun olcak
Hocam hala windows tan bahsediyosun :)

Alın demiyorum adam param anca 500 Tl diyor sen iphone diyorsun

• Beğen
Tepkiler: hookword
emz

emz

Üye
İstanbul da Apple kendi mağazısının açılışını yaptı yüksek ihtimal sende biliyosundur,artık ürünler daha uygun fiyattan satılcak

Tabi ki biliyorum. Bilmeme gibi bir ihtimalim yok bile :) Ancak bana evdeki büyüklerimden dolayı ancak bu olabiliyor. Evde bir şart var. Eğer o şartı aşarsan bende iphone alacağım ancak bir süre Nokia ve sadece 500 serisi ile devam edebiliyorum. Bana 520 alındı. Ben seçmedim ancak kendi harçlıklarımla biriktirip yeni bir modele geçebilirim. İphone o nedenle biraz zor. :)

Telgrafla gönderildi.

emz

emz

Üye
biraz daha yükseltmek istersen satıp 525 alabilirsin

Evet, onu da düşündüm. Hatta hafta sonu en yakın arkadaşıma aldırttım 525. Bende ilk çıktığında çok düşündüm geçsem mi diye. Sonra karar verdim ama önce para biriktireyim dedim. Ardından da alırım dedim ama 530 modelinin çıkacak olması beni caydırdı. Paramı şimdiden biriktiriyorum. 530 aynı kasa ve tip olacağından evdekiler anlamaz bile onu aldığımdan. Ama olurda değişirse hem 525 de ucuzlamış olur onu alırım. Yani her türlü yükselteceğim dediğiniz gibi. Yalnız aynı tipi olursa 530 çok iyi olacak. Parası da tabi 650₺ aşmamak şartıyla. Telefonumu 250-300₺ arasında satarsam üstüne de ekler onu alırım. Planım bu. Haydi hayırlısı.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
evet düzeltiyorum 5 Nisan da Zorlu Center'da saat 10:00 da büyük açılış var ve bundan sonra fiyatlar daha uygun olcak
Hocam hala windows tan bahsediyosun :)

sanırsın ki 1500 e satacaklar 5 i :D 5s 2000 den aşağı satılmayacak olsun olsun 100 Tl indirim yapsınlar yine 2000 ustu olur çok para ya :(

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: hookword ve Rainesto
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Birçok kullanıcı bu gelişmeden memnun olsa da, akıllarda sistemi yavaşlatacağı yönünde soru işaretleri de oluştu.Bugün gelen haberler ise akıllardaki soru işaretlerini bir nebze de olsa aldı.CoolXap‘a göre Windows Phone 8.1; hafıza kartlarının hızını otomatik olarak algılayacak ve sadece Class 6 ve Class 10 hafıza kartlarına uygulama kurulabilecek.
Piyasadaki ucuz hafıza kartlarının hepsi Class 4 ve cihazlara faydasından çok zararı dokunuyor.Android telefonlarda da Windows Phone‘da olacağı gibi; uygulama kurulumu yapılacaksa Class 6 ve üzeri hafıza kartları tavsiye ediliyor.

beyler bu ne ayak böyle yani 16 gb hafıza hartım var class4 kuramayacakmyıım..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bugtamı kaldın : )bu bılgıler verildi zaten

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Birçok kullanıcı bu gelişmeden memnun olsa da, akıllarda sistemi yavaşlatacağı yönünde soru işaretleri de oluştu.Bugün gelen haberler ise akıllardaki soru işaretlerini bir nebze de olsa aldı.CoolXap‘a göre Windows Phone 8.1; hafıza kartlarının hızını otomatik olarak algılayacak ve sadece Class 6 ve Class 10 hafıza kartlarına uygulama kurulabilecek.
Piyasadaki ucuz hafıza kartlarının hepsi Class 4 ve cihazlara faydasından çok zararı dokunuyor.Android telefonlarda da Windows Phone‘da olacağı gibi; uygulama kurulumu yapılacaksa Class 6 ve üzeri hafıza kartları tavsiye ediliyor.

beyler bu ne ayak böyle yani 16 gb hafıza hartım var class4 kuramayacakmyıım..

Sen ne yapmaya çalışıyorsun arkadaşım? 5-10 sefer daha aynı mesajı yazsaydın?

Bay H

Bay H

Üye
Daniel abimiz Ön izleme programının 10 Nisan günü başlayacağını duyurmuş haydi geçmiş olsun

Üst Alt