Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
hayırlısıyla son 3 gün kaldı :)

bsavr

bsavr

Üye
Lansmanı bekliyorum ben çünkü herşey ortaya çıkıcak zaten lansmanı konuşa konuşa geçer günler 8.1 gelir hemen

dakamon

dakamon

Üye
Ya bu build salıyı çarşambaya bağlayan gece miydi yoksa çarşambayı perşembeye bağlayan gece miydi. @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ayrıca bir diğer haber de; kullanıcıların bir kısmını maalesef üzecek.Ekstra kolon desteğinin 4.5 inç ve üzeri cihazlara geleceği yönünde bilgiler kesinleşiyor.En çok merak edilen konu olan Lumia 625 için 3 kolon desteğinin olup olmayacağını Nawzil‘e soruldu ve çözünürlüğün düşük olmasından dolayı olmayabileceği cevabını verdi.Yine de ihtimaller dahilinde Lumia 625 için ekstra kolon desteği gelebilir diyebiliriz.

Rainesto

Rainesto

Üye
Ya bu build salıyı çarşambaya bağlayan gece miydi yoksa çarşambayı perşembeye bağlayan gece miydi. @bulutsuzgece
çarşambayı perşembeye bağlayan gece

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
.CoolXap‘a göre Windows Phone 8.1; hafıza kartlarının hızını otomatik olarak algılayacak ve sadece Class 6 ve Class 10 hafıza kartlarına uygulama kurulabilecekmiş biri bunu bana açıklayabilirmi class 6 ve class 10 derken ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
.CoolXap‘a göre Windows Phone 8.1; hafıza kartlarının hızını otomatik olarak algılayacak ve sadece Class 6 ve Class 10 hafıza kartlarına uygulama kurulabilecekmiş biri bunu bana açıklayabilirmi class 6 ve class 10 derken ?

Dandik ve ucuz hafıza kartlarına kurulamayacak demek oluyor bu. Haber doğrumu bilmiyorum ama böyle olursa çoğu insanın elindeki hafıza kartı işe yaramayacak demektir. Class 10 hafıza kartları oldukça pahalı.

Rainesto

Rainesto

Üye
Dandik ve ucuz hafıza kartlarına kurulamayacak demek oluyor bu. Haber doğrumu bilmiyorum ama böyle olursa çoğu insanın elindeki hafıza kartı işe yaramayacak demektir. Class 10 hafıza kartları oldukça pahalı.

aynen Class 6 32 gb 100 Tl civarı

luckysleven

luckysleven

Üye

ben bunu kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadı baya da oldu alalı 60 liraya almıştım baya düşmüş fiyatı bence kaçırmayın. Zaten bu class olayı video ve galeride işe yarıyor hoş öyle aman aman bir fark yaratmıyor uygulamalarda zaten farkı hissetmiyorsunuz bile : )

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
umarım böyle bir şey yapmazlar. Benim 32 GB hafıza kartıda yolcu durumuna düşer.

İnşallah olmaz böyle bir şey ya ben 32 gb hafıza kartı almayı düşünüyorum Class 6 için 100 Tl vermem

Rainesto

Rainesto

Üye

ben bunu kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadı baya da oldu alalı 60 liraya almıştım baya düşmüş fiyatı bence kaçırmayın. Zaten bu class olayı video ve galeride işe yarıyor hoş öyle aman aman bir fark yaratmıyor uygulamalarda zaten farkı hissetmiyorsunuz bile : )

Bu site cidden ucuzmuş :tşk:

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Rainesto

Rainesto

Üye
Bu arada bu daha ucuz geldi

hookword

hookword

Üye

bence süper olur, zaten microsoft böyle bir şeyi atlamaz malum stabilite önemli.

Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: goktas19
hookword

hookword

Üye
class 6 veya 10 hafıza kartın var demi :D

var ancak 8gb wp8.1 yayınlanınca hemen bir 32gb almayı planlıyorum, yani hep birlikte para dökeceğiz.

Rainesto

Rainesto

Üye
var ancak 8gb wp8.1 yayınlanınca hemen bir 32gb almayı planlıyorum, yani hep birlikte para dökeceğiz.

biraz önce attığım yorumdaki 32 gb Class 10 çok ucuz

kursat99

kursat99

Üye
Class 4 olursa; mesela Asphalt 8'i kuracaksın, oyun senden saniyede 5 MB lık veri isteyecek. Ama kartın Class 4 olunca kart sana saniyede en fazla 4 MB verecek. Bu da 1 saniyede gelmesi gereken görüntünün 1.2 saniyede gelmesini sağlayacak. Sonuç olarak oyun donacak, kasacak. O yüzden en az Class 6 veya 10 olması iyi olmuş.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, 4MaGuS ve hookword

Üst Alt