Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
İnşallah 8 nisandan ertelenmez

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bsavr

bsavr

Üye
Yeri değil ama Score! oyunu için mail attım cevap geldi ama ingilizcem yok bunun içinde boş konu açma gereği duymadım özür dileyerek soruyorum

We're currently looking into Windows Phone development. Nothings set in stone, but we're hoping to have something out later this year.

Ne demişler burda acaba ?

pirenuri

pirenuri

Üye
Yeri değil ama Score! oyunu için mail attım cevap geldi ama ingilizcem yok bunun içinde boş konu açma gereği duymadım özür dileyerek soruyorum

We're currently looking into Windows Phone development. Nothings set in stone, but we're hoping to have something out later this year.

Anladığım kadarıyla Wp ile ilgileniyorlarmış. Yıl sonuna da uygulama falan çıkarmayı umuyorlarmış

beats

beats

Üye

Kısaca inşallah demişler, standart cevaplar bu yıl sonunda birşeyler umuyorlarmış. Popüler olmasını bekliyorlar bunlar da WP8.1 den sonra gelir sanırım. Sen bunun konusunu açmıştın diye de hatırlıyorum bitmedi mi mail trafiği :)

bsavr

bsavr

Üye
Kısaca inşallah demişler, standart cevaplar bu yıl sonunda birşeyler umuyorlarmış. Popüler olmasını bekliyorlar bunlar da WP8.1 den sonra gelir sanırım. Sen bunun konusunu açmıştın diye de hatırlıyorum bitmedi mi mail trafiği :)
Evet açmıştım 1 2 ay önce ozaman düşünmüyoruz demişlerdi şimdi cevap değişti :bira:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Daniel Rubino denen arkadaş da whatsapp'ın bu hafta yayınlanabileceğini yazmış..

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Arkadaşlar ben wp8.1 sdk sıyla windows 8.1 pro indirmek istiyorum daha önce indiren arkadaşlar varsa güvenli bir link atabilirler mi ??

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
pirenuri

pirenuri

Üye
Windows Phone 8.1 beklediğimizden çok daha iyi çıktığında 'Helal Ms, işte bu , kendini gösterdin, böyle devam et' falan diyenler 1-2 hafta gecikecek diye msye laf ediyor. Elinizi vicdanınıza koyun. Hangini 8.1 ile bu kadar özellik gelebileceğini tahmin ediyordu ?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, 4MaGuS, kaygisiz43 ve 3 diğerleri
luckysleven

luckysleven

Üye
youtube kapandıktan sonra youmusic uygulamasının değerini bir kez daha anladım : ) şimdi mağazadaki mevcut müzik indirme uygulamalarına bakıyorum da yazdığım şarkıların hep abuk subuk remixlerini buluyor en sevmediğim olaydır zaten eski şarkıları bulmak hepten yalan

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Windows Phone 8.1 beklediğimizden çok daha iyi çıktığında 'Helal Ms, işte bu , kendini gösterdin, böyle devam et' falan diyenler 1-2 hafta gecikecek diye msye laf ediyor. Elinizi vicdanınıza koyun. Hangini 8.1 ile bu kadar özellik gelebileceğini tahmin ediyordu ?

millet olarak önce eleştirir sonra bağrımıza basarız zaten :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Audiotica V deneyin müzik indirme işini iyi yapıyor.

Kör kuyudan gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yav adam 630'u 8.1li tanıtıyor demekki hazır sistem yakın zamanda dagıtılır :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt