respection123
Üye
1hafta sorun deil bekleriz, Nisan sonu ney yaKeşke ertelenmeseydi ne ümitlerle beklemiştik![]()

1hafta sorun deil bekleriz, Nisan sonu ney yaKeşke ertelenmeseydi ne ümitlerle beklemiştik![]()

Yeri değil ama Score! oyunu için mail attım cevap geldi ama ingilizcem yok bunun içinde boş konu açma gereği duymadım özür dileyerek soruyorum
We're currently looking into Windows Phone development. Nothings set in stone, but we're hoping to have something out later this year.
Ne demişler burda acaba ?
Çok Teşekkürler.Anladığım kadarıyla Wp ile ilgileniyorlarmış. Yıl sonuna da uygulama falan çıkarmayı umuyorlarmış
Kısaca inşallah demişler, standart cevaplar bu yıl sonunda birşeyler umuyorlarmış. Popüler olmasını bekliyorlar bunlar da WP8.1 den sonra gelir sanırım. Sen bunun konusunu açmıştın diye de hatırlıyorum bitmedi mi mail trafiğiYeri değil ama Score! oyunu için mail attım cevap geldi ama ingilizcem yok bunun içinde boş konu açma gereği duymadım özür dileyerek soruyorum
We're currently looking into Windows Phone development. Nothings set in stone, but we're hoping to have something out later this year.
Ne demişler burda acaba ?

Evet açmıştım 1 2 ay önce ozaman düşünmüyoruz demişlerdi şimdi cevap değiştiKısaca inşallah demişler, standart cevaplar bu yıl sonunda birşeyler umuyorlarmış. Popüler olmasını bekliyorlar bunlar da WP8.1 den sonra gelir sanırım. Sen bunun konusunu açmıştın diye de hatırlıyorum bitmedi mi mail trafiği![]()

Nawzill Mart Sonu yayınlancak dedi.Daniel Rubino denen arkadaş da whatsapp'ın bu hafta yayınlanabileceğini yazmış..
Nawzill Mart Sonu yayınlancak dedi.

music import8.1de en çok beklediğim şey yeni müzik indirme programları gelecek olması bu dosya yöneticisi benzeri şeyle çok rahat yazarlar uygulamayı diye duşunuyorum

mp3finder vardı eskiden kaldırıldı o günden beri yokluktayım ücretsiz lazımmusic import![]()
you music de ücretsiz, gerçi youtube kapatıldı ama...mp3finder vardı eskiden kaldırıldı o günden beri yokluktayım ücretsiz lazım
O değil de biraz önce tekrar baktım mp3finder a windows phone 8.1 desteği var tekrar mı çıkacak acaba?you music de ücretsiz, gerçi youtube kapatıldı ama...
Windows Phone 8.1 beklediğimizden çok daha iyi çıktığında 'Helal Ms, işte bu , kendini gösterdin, böyle devam et' falan diyenler 1-2 hafta gecikecek diye msye laf ediyor. Elinizi vicdanınıza koyun. Hangini 8.1 ile bu kadar özellik gelebileceğini tahmin ediyordu ?