Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bunların bir ara ayarlanacağı sızıntısı vardı. Hızlı ayarlar belli ekran ölçüsünün altında 4/ büyüklerde de 5 olacağı söyleniyordu. Bunlarında kullanıcı isteğine bağlı olarak ayarlanacağı söyleniyordu. Belki öyledir. Sızıntı olmayan kısımlarda bu da çıkabilir. Çünkü dedikodulara göre sızıntılar daha wp 8.1'in çeyreğini oluşturuyormuş. Çok daha fazlası gelecekmiş. O zaman daha hiçbir şey belli değil.

Telgrafla gönderildi.
Göreceğiz ayarlanıp ayarlanmayacağını ama öyle bir şy olmayacağını biliyorm bende :/ malesef. Yani bize bırakmayacaklar o ayarları. 4 5 olması ekranın büyüklüğüne göre otomatik olabilir ama kişiye bırakılmayacaktır. Bakalım son 5 gün.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bunların bir ara ayarlanacağı sızıntısı vardı. Hızlı ayarlar belli ekran ölçüsünün altında 4/ büyüklerde de 5 olacağı söyleniyordu. Bunlarında kullanıcı isteğine bağlı olarak ayarlanacağı söyleniyordu. Belki öyledir. Sızıntı olmayan kısımlarda bu da çıkabilir. Çünkü dedikodulara göre sızıntılar daha wp 8.1'in çeyreğini oluşturuyormuş. Çok daha fazlası gelecekmiş. O zaman daha hiçbir şey belli değil.

Telgrafla gönderildi.

Bu kadar detaylı ve büyük bir güncelleme ise sevinmek yada üzülmek için çok erken.

ON9

ON9

Üye
Gerçekten de ana ekranda şarj yüzdesini göremeyip bunun için bildirim çubuğunu aşağıya indireceksek çok saçmalamışlar demektir. Ben yinede böyle bir şey yaptıklarına inanmak istemiyorum.
İnan maya başlayın bence. Çünkü simgelerin olduğu tepsi çok dar ana ekranda.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Sağa doğru kaydırabilir :)

orian

orian

Üye
Şimdi biz öyle diyoruz da, iOS'ta hâlâ mobil veri icin; Ayarlar/Hücresel kismina giriliyor diyeceğim. Bir kardeşim çikip onlari takip etmek değil isimiz bunu yapmak zor olmamali butun iphone'cular bundan şikayetçi AndroidlOS'ta var diyecek. Tabi o da hakli :) kafamda deli sorular :yuru

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
ON9

ON9

Üye
Şimdi biz öyle diyoruz da, iOS'ta hâlâ mobil veri icin; Ayarlar/Hücresel kismina giriliyor diyeceğim. Bir kardeşim çikip onlari takip etmek değil isimiz bunu yapmak zor olmamali butun iphone'cular bundan şikayetçi AndroidlOS'ta var diyecek. Tabi o da hakli :) kafamda deli sorular :yuru

Bence de haklısınız. Çoğunlukla mobil veri muhabbetine takıldık ama olmadığı için üzülmeye değecek tek eksiklik tasarruf modunun olmaması diye düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

orian

orian

Üye
Ve önemli bir şey var ki; Bu, bu zamana kadar yapılan en büyük ve en kapsamlı telefon güncellemelerinden biri. Sadece windows phone değil, iOS ve Android içinde geçerli. Bir çok yeni özellik geliyor. Olsaydi iyi olurdu lakin, varsın mobil veri "action center" içinde olmasın.

csH

csH

Üye
Ve önemli bir şey var ki; Bu, bu zamana kadar yapılan en büyük ve en kapsamlı telefon güncellemelerinden biri. Sadece windows phone değil, iOS ve Android içinde geçerli. Bir çok yeni özellik geliyor. Olsaydi iyi olurdu lakin, varsın mobil veri "action center" içinde olmasın.
birçok özellik geliyor fakat bunların zaten en başta sistemde olması gerekirdi :oke:

emz

emz

Üye
Bence de haklısınız. Çoğunlukla mobil veri muhabbetine takıldık ama olmadığı için üzülmeye değecek tek eksiklik tasarruf modunun olmaması diye düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Hangi tasarruf modu? Data tasarrufu var, aynı şekilde pil için de var. Hatta teni bir şeyler için de tasarruf modu geliyor? Şu ana kadar kien tasarruflu cihaz denebilir wp lere. Kapışacak bir cihaz daha yok. İıs deseniz onda seçeneği bile yol, android de tasarrufa geçti mi kasılmkatna menüye giremez oluyor
sizler düşünün.

Telgrafla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Şuraya bir oy verin mobil veri için :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
orian

orian

Üye
birçok özellik geliyor fakat bunların zaten en başta sistemde olması gerekirdi :oke:
Hakli olabilirsin fakat ben telefonumu bilerek arastirarak aldim. Wp'de olup diger platformlarda olmayan ozellikleri de goz onunde bulundurdum. Kablosuz sarj, bilen goz, cevrimdisi navigasyon vs :oke:

emz

emz

Üye
Bizler telefonlarımızı alırken her türlü eksikliğini biliyorduk. Bunların kapanacağına güvenmiyordum da ben. Ama verir ama vermez. Zaten o güncellemelerden sonra bizim telefonlar da yeterince sağlam kasacak, zorlanacaktır elbet. Çünkü bir telefon piyasa ilk çıkarken kullandığı sisteme göre en stabil üretilir. Bu nedenle Nokia her güncellemede yeni model çıkarıyor. 520/525/530 bunların farkları giderek açılıyor. Ben 520 kullanıyorum, 525 1GB ram oldu ama 530 işlemci değişiyor. Demek ki değişikliklere ihtiyaç var. 530 stabil çalışırken belki 520 kasacak. Bunları da düşünmek lazım. Mevcut cihaza gelecek güncellemelerde bunları düşünmek lazım. Siz bu güncellemeyi kendi telinize değil yenilerine gibi düşünün. Ayrıca MS kapatmak zorunda da değildi açıkları ama yapıyor. Bu da iyi bir özelliği.

Telgrafla gönderildi.

csH

csH

Üye
Bizler telefonlarımızı alırken her türlü eksikliğini biliyorduk. Bunların kapanacağına güvenmiyordum da ben. Ama verir ama vermez. Zaten o güncellemelerden sonra bizim telefonlar da yeterince sağlam kasacak, zorlanacaktır elbet. Çünkü bir telefon piyasa ilk çıkarken kullandığı sisteme göre en stabil üretilir. Bu nedenle Nokia her güncellemede yeni model çıkarıyor. 520/525/530 bunların farkları giderek açılıyor. Ben 520 kullanıyorum, 525 1GB ram oldu ama 530 işlemci değişiyor. Demek ki değişikliklere ihtiyaç var. 530 stabil çalışırken belki 520 kasacak. Bunları da düşünmek lazım. Mevcut cihaza gelecek güncellemelerde bunları düşünmek lazım. Siz bu güncellemeyi kendi telinize değil yenilerine gibi düşünün. Ayrıca MS kapatmak zorunda da değildi açıkları ama yapıyor. Bu da iyi bir özelliği.

Telgrafla gönderildi.

tam tersine kapatmak zorunda yoksa bu sistemde daha fazla kullanıcı tutamaz

Lumia 620 ile gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye

Telgrafla gönderildi.

Unleashthephone sitesinin yayınladığı videolarda lumia 920 kullanılmakta ve cihaz şuan ki gibi oldukça akıcı çalışmakta.

MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.

emz

emz

Üye
Unleashthephone sitesinin yayınladığı videolarda lumia 920 kullanılmakta ve cihaz şuan ki gibi oldukça akıcı çalışmakta.

MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.

Alt modellere inildikçe olabilir diyorum. Mesela benim 520 telefonum. Donanım olarak ne kadar yeteceğini göreceğiz. Ya bir şeyler kırpılacak, yada bir sorun çıkarak. Böyle kapsamlı güncellemeler çok sıkıntı oluşturabiliyor.

Telgrafla gönderildi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Lumia 920'da akıcı çalışıyorsa 820'dee öyledir ve diğer serilerdede sorun yaşanacağını zannetmiyorum bu kadar sızıntı çıktı bakalım gerçekten gelicek deneme sürümünde sızıntılardan hariç özelliklere rastalayacakmıyız önemli olan bu :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Lumia 920'da akıcı çalışıyorsa 820'dee öyledir ve diğer serilerdede sorun yaşanacağını zannetmiyorum bu kadar sızıntı çıktı bakalım gerçekten gelicek deneme sürümünde sızıntılardan hariç özelliklere rastalayacakmıyız önemli olan bu :)
mutlaka sızıntılarda görünmeyen özellikler gelecektir bir güncellemede sızıntılar haricinde özellikler gelmezse zaten hiç bir anlamı olmaz.. Sızdırılmayan özellikler var uygulamalar sadece geleceğini billdigimiz ama hiç fotoğraf ya da video olmayan özellikler

Bay H

Bay H

Üye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, Serhan, pirenuri ve 3 diğerleri

Üst Alt