Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar htc 8s için güncelleme gelicekmi? (Wp Central forumdaki 8s bölümünde gelicek diyor hatta hafıza sıkıntısından dolayından vs. )

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İçiniz rahat olsun tüm Windows Phone 8 cihazlara gelecek.

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: osilost

osilost

osilost

Üye
Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
turbocore

turbocore

Üye
Arkadaşlar htc 8s için güncelleme gelicekmi? (Wp Central forumdaki 8s bölümünde gelicek diyor hatta hafıza sıkıntısından dolayından vs. )

Arkadaşlar Tüm Windows Pjone 8 Cihazlara Güncelleme Kısıtlıda Olsa Gelicek .:D.

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar Tüm Windows Pjone 8 Cihazlara Güncelleme Kısıtlıda Olsa Gelicek .:D.

Ya arkadaşım kısıtlı olup olmadığını nereden çıkarttın boş boş konuşuyorsun daha kısıtlama olacağı söylenmedi bile. Kafandan element uyduruyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve alasulumurat
turbocore

turbocore

Üye
Ya arkadaşım kısıtlı olup olmadığını nereden çıkarttın boş boş konuşuyorsun daha kısıtlama olacağı söylenmedi bile. Kafandan element uyduruyorsun.

Görüceğiz Yani Kısıtlı Gelicek Demedim Zaten.
Kısıtlıda Olsa Gelicek Yani Mutlaka Gelicek Anlamında.

PureFood

PureFood

Üye
Görüceğiz Yani Kısıtlı Gelicek Demedim Zaten.
Kısıtlıda Olsa Gelicek Yani Mutlaka Gelicek Anlamında.

Israrla KISITLI diyorsun her mesajında. Daha ortada fol yok yumurta yok. Alt seviye cihazlarda daha 8.1 sızıntısı olmamasına rağmen.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
turbocore

turbocore

Üye
Israrla KISITLI diyorsun her mesajında. Daha ortada fol yok yumurta yok. Alt seviye cihazlarda daha 8.1 sızıntısı olmamasına rağmen.

Tamamda sen kendi kendine neden laf atma isteğinde bulunuyorsun ?
Ben arkadaşımız soru sormuş yani kısıtlıda olsa dedim yani güvenli olsun diye mutlaka gelicek anlamında dedim ALLAH Aşına şunu düşünün bir apple iphone 5s cihaz ve iphone 4 cihaz siz olsanız ikisinede kesintisiz eksiksiz güncelleme verirmisiniz ki apple dahi vermiyor .:D.

yunusiyunus

Üye
Arkadaşlara katılıyorum bu sefer aksatmadan verecekler gibi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Tamamda sen kendi kendine neden laf atma isteğinde bulunuyorsun ?
Ben arkadaşımız soru sormuş yani kısıtlıda olsa dedim yani güvenli olsun diye mutlaka gelicek anlamında dedim ALLAH Aşına şunu düşünün bir apple iphone 5s cihaz ve iphone 4 cihaz siz olsanız ikisinede kesintisiz eksiksiz güncelleme verirmisiniz ki apple dahi vermiyor .:D.
İşte kısıtlı yada kısıtlı olmadan geleceğini şimdiden kimse bilemez bu yüzden bu söylediğin yanlış bilgilendirmeye girer.Bu kısıtlı güncelleme muhabbetini,güncelleme gelince herkes görecek.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve PureFood
turbocore

turbocore

Üye
İşte kısıtlı yada kısıtlı olmadan geleceğini şimdiden kimse bilemez bu yüzden bu söylediğin yanlış bilgilendirmeye girer.Bu kısıtlı güncelleme muhabbetini,güncelleme gelince herkes görecek.
İnşallah öyle olur Bende isterimki forumumuzdada bunu defalarca dile getirdim eksiksiz gelse keşke mesela amberde göz atma 520 ye gelmedi belki 8.1 finalinde gelir ama eksiksiz geliceğini sanmıyorum yani mesela nokia çıkardığı bazı programlar 1gb ram ore more gerektiyor en azından .:D.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
İnşallah öyle olur Bende isterimki forumumuzdada bunu defalarca dile getirdim eksiksiz gelse keşke mesela amberde göz atma 520 ye gelmedi belki 8.1 finalinde gelir ama eksiksiz geliceğini sanmıyorum yani mesela nokia çıkardığı bazı programlar 1gb ram ore more gerektiyor en azından .:D.
Güncelleme tarafından duşunmeyin telefon özellikleri bakımından düşünün mesela bir telefon bir özelliği desteklemiyorsa ona o özellik verilmesi saçmalıktır ki zaten verilmez.O yüzden alt modellerin özelliklerine bakarak güncellemeyi düşünmek daha sağlıklı olur

turbocore

turbocore

Üye
Güncelleme tarafından duşunmeyin telefon özellikleri bakımından düşünün mesela bir telefon bir özelliği desteklemiyorsa ona o özellik verilmesi saçmalıktır ki zaten verilmez.O yüzden alt modellerin özelliklerine bakarak güncellemeyi düşünmek daha sağlıklı olur
İşte bu yüzden eksiklerle gelebilir hazır olun demek istiyorum. .:D.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve PureFood
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
artık birileri bin net açıklama yapması lazım şu tarihte şu geliyor, bu tarihte bu olacak diye zaman kısaldıkça stres yapıyor

Rainesto

Rainesto

Üye

tüm windows phone telefonlarına gelecek

dakamon

dakamon

Üye
@PureFood @kaygisiz43 Çok takılıyorsunuz bazı gereksiz şeyelere. Bide agresif çıkışıyorsunuz gibi geliyo bana :pokey::no:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
@PureFood @kaygisiz43 Çok takılıyorsunuz bazı gereksiz şeyelere. Bide agresif çıkışıyorsunuz gibi geliyo bana :pokey::no:
yazılarımızın sonunda gülümseme ifadesi yada başka bir smiley olmadığı için agresif anlaşılıyorsa o konuda diyebileceğim birşey yok sadece fikrimizi beyan ediyoruz.Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve PureFood
Rainesto

Rainesto

Üye
10 gün :eller:

PureFood

PureFood

Üye

Yanlış belirtilen şeyleri düzeltmek gerekiyor bazen.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
instagram 0.4.1 den 0.4.2 ye yükseldi..yenilikleri keşfeden var mı :)

Üst Alt